Beyaz Takım: Tolga, Celustka, Mustafa, Giray, Pioter, Serkan, Zokora, Adrian, Volkan, Halil, Burak
Mavi Takım: Onur, Barış, Glowackhi, Aykut, Ferhat, Colman, Barış Özbek, Olcan, Jebrin, Murat Tosun, Pawel
-Maçtan Notlar-
-Karşılaşma 0-0 devam ediyor. Beyaz takımda Adrian Mavi takımda ise Jebrin hareketli görüntü sergiliyor.
-30‘ar dakikalık iki devreden oluşan çift kale maçında ilk yarı 0-0 bitti.
İkinci yarıda Murat Tosun’un yerine Sercan Kaya oyuna girdi. Tolga’nın yerine Bora Onur’un yerine ise Zeki kaleye geçti.  Uzun sakatlık döneminden çıkan Barış Özbek ilk yarıda bekleneni veremezken yeni transfer Olcan ise kanatlardan yaptığı bindirmelerle dikkat çekti. Şenol Güneş takımdan gönderilmesi gündemde olan Sapara ile kampa geç katılan Marek Cech, Henrique ve Alanzinho’ya ise takımdan ayrı koşu yaptırdı. Şenol Güneş maç içerisinde oyuncularını sık sık uyarıyor.
Beyaz takımın golünü 45. Dakikada Burak Yılmaz attı. Mavi takımın golünü ise 52. Dakikada Barış Özbek attı. 45. Dakikada Aykut’un ara pasıyla ceza sahası içerisine giren Burak kaleci Zeki’nin yanından plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 52. Dakikada Barış orta sahadan aldığı topla ceza sahasın çizgisine gelip şık bir vuruşla topu Bora’nın uzanamayacağı noktadan ağlara gönderdi. Karşılaşma 1-1 devam ediyor.
Müsabakada Öne Çıkan İsimler
Colman: Kampa geç katılan Colman çift kale maçının yıldızıydı. Gerek attığı paslarla gerekse takım arkadaşlarını yönlendirmesiyle ön plana çıkan Colman ikinci yarıya hazır olduğunun mesajlarını verdi
Jebrin: Yeni transfer Jebrin hareetli yapısıyla dikkat çekerken attığı paslardaki isabet oanları da oldukça yüksekti.
Olcan: Kanatlardan yaptığı bindirmelerle dikkat çeken Olcan Trabzonspor'un oyun yapısına uyum göstermeye çalıştı.
Barış Ataş: Maçta dikkat çeken isimlerden birisiydi. Şenol Güneş’in sağ bekte görev verdiği futbolcu hücuma etkili çıkışlarıyla dikkat çekti. Genç futbolcu ikinci yarı öncesi pes etmediğini gösterdi
YARIN 14.55’DE DÖNÜYORLAR
Bordo mavililer bu akşam otelde basına kapalı olarak yapacakları Yılbaşı kutlamasının ardından yarın 14.55'te özel uçakla Trabzon'a dönecek.
Bu arada Trabzonspor'un sabah antrenmanı sonrası Alanya Karadenizliler Derneği üyeleri, teknik direktör Şenol Güneş'e pasta ve çiçekler verdi. İkram edilen pastanın üzerinde, "2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor'a başarılar' yazısı dikkat çekti. Öte yandan yan sahada antrenman yapan Gaziantepsporlu futbolcular, kendi antrenmanları erken bitince, eski takım arkadaşları Olcan'ı bir süre izlediler.