1 Kasım'da Manchester United'da kazandığından bu yana, Arsenal üç Premier Lig maçında galibiyetsiz kaldı ve bu üç maçta iki mağlubiyet kaydeden sadece bir gol attı.

Eylül ayında kulüple üç yıllık bir anlaşma imzalayarak geleceği konusundaki spekülasyonları sonlandıran Aubameyang, sezonun açılışından bu yana sadece bir lig golü attı ve bu Arsenal'in Old Trafford'daki galibiyetinde bir penaltı oldu.

Formdaki düşüş, Arsenal'in, vdcasino Premier Lig'in zirvesinde olan ve sezonun açılış haftasonundan bu yana yenilmeyen Spurs ile pazar günü çatışmaya girerken 14. sırada yer aldığını görüyor.

Arsenal destekçisi Morgan, Beden dili hakkında, özellikle de Aubameyang'ın şu anda bir şeyler var dedi. İster birkaç maçta gol atmadığı için güven eksikliği olsun, ister perde arkasında bir şeyler olsun… Arsenal'de perde arkasında bir şeyler oluyor.

Mesut Özil ve durumuyla bağlantılı olup olmadığı, Playstation'ında oturan bir adama haftada 350.000 sterlin gidiyor, bilmiyorum ama bu takıma sızıyor gibi görünüyor biraz hoşnutsuzluk, eksiklik kavga, tutku eksikliği, tutarlı taktik eksikliği ve tüm bunlar, birkaç hafta önce onlara sahiptik, yani bir yere gittiler.

Endişe verici ve bence onun büyük bir hayranı olarak benim için en endişe verici şey, Aubameyang'da olup bitenler. Kuzey Londra derbisinin bir tür baskısı ve adrenalin patlaması onu tekrar tekrar harekete geçireceğini umuyorum geçen sezon yaşadığı formu. 

Arsenal'in son mücadeleleri, geçen aralık ayında Unai Emery'yi değiştirdikten sonra yarattığı etkiden dolayı yaygın bir şekilde takdir edilen baş antrenör Mikel Arteta'nın incelemesini artırdı ve kulüp geçen sezon FA Cup'ı kazanacak.

Kulüp, pazar günkü çatışmaya giren Spurs'un sadece sekiz puan gerisinde kalırken, Morgan, İspanyol'a kadroyu kendi isteğine göre şekillendirmek için öemli ölçüde daha fazla zaman verilmesi gerektiğine inanıyor.

Morgan, Sanırım her zaman yeni bir menajer vermeniz gerekiyor, sanırım, muhtemelen üç veya dört pencere. Değerlendirilmek istedikleri takımı almaları gerekiyor, dedi Morgan.