Çekimleri Eskişehir’de tamamlanan ‘Kral Midas’ın Hazinesi’ isimli film izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. 31 Mayıs’ta vizyona girecek olan film için İstanbul’da özel bir gösterim düzenlendi. Komedi türündeki yapımın başrol oyuncuları İsmail Baki Tuncer, Orhan Aydın ve Serkan Şengül, filmi ilk kez youtuber ve instagram fenomeni arkadaşlarıyla birlikte izlediler.

Özel gösterim öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İsmail Baki, filmin komik hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla sezonun iddialı yapımları arasında yer aldığını vurguladı.

‘TERS KÖŞE BİR ROLÜN HEYECANINI YAŞIYORUM’

“Kral Midas’ın Hazinesi”nde define peşinde koşan “Kahveci İbrahim” karakterini canlandıran ünlü şovmen, ‘Sabit Kanca’dan sonra ters köşe bir rolle izleyici karşısına çıkmanın heyecanını yaşadığını söyledi. Oyunculardan Orhan Aydın, aile boyu izlenebilecek bir filme imza attıklarını vurgularken Serkan Şengül de, çekimler sırasında çok eğlendiklerini belirterek, “İzleyiciyi komik bir filmin beklediğini söyleyebilirim” dedi. Ardından filmi birlikte izleyen konuklar, ‘Kral Midas’a tam not verdiler.

(İHA)