Güney Afrika'da düzenlenen 2010 Dünya Kupası'nda tribündeki seksi pozlarıyla dikkatleri üzerine toplayan Larissa Riquelme, 2019 Copa America'da bir kez daha ortaya çıktı.

Copa America'da Paraguay'ın Kolombiya ile oynadığı maçta yeniden fark edilen Larissa Riquelme, 9 yıl sonra tribünlerde!

2010 Dünya Kupası'ndaki Paraguay-Slokvaya maçındaki fotoğraflarıyla ünlenen Paraguaylı güzel, aynı yıl Playboy'da modellik yaptı.

34 yaşındaki Riquelme, Paraguay'ın Arjantin ile oynadığı maçta da tribünlerde yer aldı ancak eskisi kadar fark edilmedi!

Paraguay'ın ve 2010 Dünya Kupası'nın en ateşli taraftarı olarak gösterilen Larissa Riquelme, o dönem verdiği bir sözle akıllara kazınmıştı.

Larissa Riquelme, 2010 Dünya Kupası'nda çeyrek finale yükselme başarısı gösteren ülkesinin Dünya Kupası'nı kazanması halinde vücudunu Paraguay'ın renklerin boyayıp, sokaklarda çıplak koşacağını açıklamıştı.

Larissa Riquelme, Paraguay'ın çeyrek finalde İspanya'ya elenmesinin ardından 2010 Dünya Kupası'nın kalan maçlarında İspanya'yı destekleyeceğini söylemişti.

Larissa Riquelme, 2014 Dünya Kupası öncesi ise "Geçtiğimiz finallerde takımımın finale kalamamasından ötürü çok üzülmüştüm. Umarım bu kez aynı sonucu yaşamayız" açıklamasında bulunmuştu.