Yıllarca "Olacak O Kadar" dedi, vatandaşı güldürdü. Ancak polis ve sarhoş tiplemeleri, bu kez gerçeğe dönüştü. Usta oyuncu Levent Kırca'nın başını derde sokan olay, 6 ay önce yaşandı.
Kırca, sosyetik sevgilisi Aslı Çetiner'in İstanbul Kavacık'taki evine gitti. Yanında Savarona'nın sahibi armatör Kahraman Sadıkoğlu da vardı. Bu sırada 155 Polis İmdat'a bir ihbar gitti. İhbarda Sadıkoğlu'nun 103 kişiyi dolandırdığı iddia edilen ağabeyi Celal Sadıkoğlu'nun da Çetiner'in Kavacık'taki evinde olduğu belirtildi. Yine aynı saatlerde bir işadamı ile avukatı, Çetiner'in evine gitti.
İşte ne olduysa bu sırada oldu. İddiaya göre sarhoş olan Levent Kırca eve gelen polislere ve avukata saldırdı. Saldırıya işadamı Kahraman Sadıkoğlu da katıldı. Şikayet üzerine ikili hakkında 6 ay önce Beykoz 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Ve o dava, önceki gün sonuçlandı. Kırca ve Kahraman Sadıkoğlu'na, 2 yıl 20 gün hapis cezası verildi. Ayrıca Kırca ve Sadıkoğlu görevli polis ve memura hakaretten 14 bin 160 TL para cezasına çarptırıldı. Karar, temyiz için Yargıtay'a gitti. Yargıtay söz konusu kararı onarsa Kırca ve Sadıkoğlu, 2 yılı aşan suçlarda erteleme ve para cezası olmadığı için hapse girecek.
AŞK OYUNU
Oyunculuğa merak salan Aslı Çetiner, yıllar önce Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu'nda işe başladı. Bu sırada Levent Kırca ile tanıştı. Aşk bacayı sardı.
SOSYETİK SEVGİLİ
Çiftkurt Otomotiv'in ortaklarından Tahsin Çiftkurt'un eski eşi olan Aslı hanım, yıllar önce Levent Kırca ile tanıştı. Arkadaşlık bir süre sonra aşka dönüştü. İlişki ciddiye binince, Aslı Hanım 13 yıllık eşi Tahsin Çiftkurt'tan boşandı. Ancak sosyetik güzel, aşk dedikoduları yalanladı.