Son dönemde iyi bir çıkış yapan Türk pop müziğinin sevilen ismi Merve Özbey, Şanlıurfa’da verdiği konserde hayranlarına bayram coşkusunu erken yaşattı. Ünlü sanatçı, babasının şehit olduğunu söyleyen kızla yakından ilgilendi.
“Vurur yüze ifadesi, bulur seni bitanesi” dizeleriyle başlayan "Yaş Hikayesi” adlı şarkısı uzun süre müzik listelerinin üst sıralarında yer alan Merve Özbey, organizasyonları ile kentin sosyal hayatına renk katan Piazza AVM’de sevenleriyle buluştu. Türk pop müziğinin son dönemde en popüler isimlerinden olan başarılı sanatçı, şarkılarını seslendireceği buz pistine hayranlarının yoğun ilgisi nedeniyle güçlükle ulaştı. Ellerindeki ay-yıldızlı bayraklarla konser alanını saatler önceden dolduran hayranlarının karşısına alkış yağmuru ile çıkan Özbey, "Ülkemiz sıkıntılı süreçleri atlatıyor. Sizlere biraz moral ve motivasyon verelim istedik. Burayı dolduran tüm sevenlerime teşekkür ediyorum" dedi.
Şanlıurfa’ya ilk kez geldiğini ve çok sevdiğini, konser sonrası da şehri gezeceğini belirten Merve Özbey, mini konserine ilk solo albümüne adını veren “Yaş Hikâyesi” ile başladı. Merve Özbey’e hayranları da eşlik etti. Sesinin yanı sıra üstün sahne performansı ile sevenlerinden tam not alan sempatik sanatçı, aynı albümde yer alan hareketli parçası “Topsuz Tüfeksiz” ile de alanı dolduran kalabalığı coşturdu. Merve Özbey, “Vicdanın Affetsin” ile sevenlerini romantizmin doruklarına çıkardı. Piazza AVM’yi dolduran Şanlıurfalılara Kurban Bayramı’nın coşkusunu erken yaşatan sanatçı, hayranlarının gönlünde bir kez daha taht kurdu.
Merve Özbey, konseri sırasında alanı dolduranlar arasında bulunan ve kendisine ulaşmak için gözyaşı döken bir kız çocuğunun yanına gitti. Kız çocuğunun bir ay önce babasının şehit olduğunu öğrenen Özbey, duygulanarak şehit kızını konser alanının içine aldırdı. Yağmur Meşli’ye sarılıp öpen sanatçı, ona bir de oyuncak bebek aldırtarak hediye etti. Ablası ile konsere gelen şehit kızına fotoğrafını da imzalayıp veren Özbey, duyarlı davranışı ile de takdir topladı.
Mini konserin ardından sevenleriyle imza günü etkinliğinde bir araya gelen Merve Özbey, sohbet ettiği hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirip, imza dağıttı.
(İHA)