Saylamlar Otelde Yalıncak Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in kıydığı nikahla bir ömür mutluluğa yelken açan genç çiftin nikah şahitliklerini Gökçen Arslantürk, Pınar Duman, Aytekin Çanakçıoğlu ve Erdoğan Çankaya yaptılar.

Trabzon ve Rize’nin yanı sıra Muğla’dan da çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde davetliler, horondan kolbastıya, zeybekten çiftetelliye vur patlasın çal oynasın eğlendiler. Trabzon’un en sevilen ve güler yüzlü simalarından olan Ali Çankaya her zamanki gibi yine Zeybek havasında sahnedeki yerini aldı. Çalınan müzikle adeta kendinden geçen Çankaya performansıyla parmak ısırttı. Doktor olan genç çiftin mesai arkadaşları da kendilerini pistte yalnız bırakmazken sahnede de ne kadar başarılı olduklarını gösterdiler.

Genç çiftin aileleri Ali-Tülin Çankaya ve Fatma-Hüseyin Adanur da tüm davetlilerle yakından ilgilenirken gerek organizasyon, gerek müzik gerekse de ikramlar tek kelimeyle kusursuzdu.

Müziğin ritmiyle coşan davetliler geç saatlere kadar gönüllerince eğlenirken, Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği Erkek Folklor Ekibinin gösterisi de geceye renk kattı.

Bizlerde Mustafa ve Esra’yı tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.