61saat/magazin servisi Ustabaşı ailesinin güzeller güzeli biricik kızı Trabzon Fatih Devlet Hastanesi sağlık personelli Pınar Ustabaşı, Rizeli Karakaya ailesinin yakışıklı oğulları İş adamı Murat Karakaya ile Rize Kültür Park Altın Salonu'nda gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdiler.

Ustabaşı ve Karakaya ailelerini bu mutlu günlerinde sevenleri yalnız bırakmadı. Mutlulukları gözlerinden okunan Pınar ve Murat çifti pasta kesti. Davetliler iki şehrin de yöresel oyunlarından olan horon ve Tulum ile eğlendi.

Havai fişek gösterileri ise geceyi aydınlattı. Trabzon’dan çok sayıda davetli de Rize’ye gelerek genç çifti yalnız bırakmazken Karakaya-Ustabaşı aileleri davetlilerle tek tek ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkür etti. Çarşıbaşı’nın sevilen esnaflarından merhum Yaşar Ustabaşı’nın da kızı olan Pınar

Ustabaşı’nın annesi hemşire Emine Ustabaşı, “İnşallah huzur dolu ve sağlıklı bir ömür yaşarlar. Mutluluğumuzu paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Damadın babası Kaya Karakaya ve annesi Esra Karakaya, “Allah böyle mutluluğu herkese yaşatsın” diyerek dua etti.