Daha önce Trabzon'da çekimleri gerçekleştirilen Oflu Hoca'nın Şifresi serisinin 3. filmi olan Oflu Hoca Trakya'danın fragmanı çıktı. Yayınlanan fragman kısa süre içerisinde binlerce kez izlendi. Filmden yayınlanan kız isteme sahnesi herkesi gülmekten yıkıp geçti.

TAFF & Üçgen Yapımevi yapımcılığında 13 Nisan’da vizyona girecek olan filmin yönetmenliğini Adem Kılıç üstlenirken, senaryoyu da Ferhat Ergün kaleme aldı. İlk tanıtımda sıra dışı bir kız isteme sahnesiyle sinemaseverlerin karşısına çıkan başrol oyuncusu Çetin Altay’ın ‘Oflu Hoca’ ve ‘Haspi’ adında iki karaktere can verdiği film, Karadeniz ve Trakya mizahını harmanlayarak seyirciye kahkaha tufanı yaşatacak.

Haspi ve yakın dostu Aytekin’in kız isteme esnasında tüm tuzaklı sorulara yanlış cevap vermesi üzerine ise ortalık karışacak. Filmde Çetin Altay, Gökhan Yıkılkan, Gülhan Tekin, Seymen Aydın, Bilal Çatalçekiç, Bahtiyar Engin, Hülya Aydın, Ececan Gümeci ve Buket Dereoğlu rol alıyor.

 Oflu Hoca Trakya'da filminin konusu;

Oflu Hoca, başkanlığını yaptığı Doğanspor futbol kulübüne, genç yetenek Hayati’yi transfer etmek için Lüleburgaz yollarına düşmüştür. Gelgelelim Oflu Hoca’yı olmadık sürprizler beklemektedir Trakya’da. Lüleburgaz’a adım attığı gün, ilçedeki hapishaneden, Oflu Hoca’nın Lüleburgaz günlerini kabusa çevirecek, yüzde yüz Trakyalı bir adam tahliye olur: Haspi. Haspi, görünüş itibariyle Oflu Hoca’nın ikizi gibidir adeta. Gelgelelim karakter olarak hiçbir ortak noktaları yoktur. Bu fiziksel benzerlik, her iki adamın da başına macera ve kahkaha yüklü belalar açacaktır.