Geçen ay Amerika’da dünya evine giren Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti, Türkiye’ye döner dönmez tatil için Muğla’nın Bodrum İlçesine geldi. Doğulu, tatille işi birleştirerek ağabeyi Ozan Doğulu’nun Dj’lik yaptığı mekanda sahneye çıktı.
Bodrum’un ünlü mekanlarından Halikarnas Disko’da ünlü Dj Ozan Doğulu ve pop sanatçısı Kenan Doğulu sahne aldı. Birlikte sahneye çıkan Doğulu kardeşler mekanı dolduran tatilcileri coşturdu. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Kenan Doğulu, eski ve yeni albümündeki şarkılarını seslendirdi.

BEREN SAAT EŞİNİ DİNLEDİ
Birlikte sahneye çıkan Doğulu kardeşleri anneleri Serpil Doğulu da yalnız bırakmadı. Kenan Doğulu’nun şarkılarına oturduğu yerden eşlik eden Serpil Doğulu gurur dolu gözlerle oğullarını izledi.
Kenan Doğulu’nun çiçeği burnunda eşi, ünlü oyuncu Beren Saat ise konseri kulisten dinlemeyi tercih etti. Ünlü oyuncunun konseri görüntüleyen gazetecilerden rahatsız olduğu ve bu yüzden eşini kulisten dinlemeyi tercih ettiği öğrenildi. Konser çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Kenan Doğulu, “her şey çok güzeldi” demekle yetindi. Eşinin elini biran olsun bırakmayan Doğulu, hızlı adımlarla kendilerini bekleyen arabaya binerek mekandan ayrıldı.
(İHA)