Türkiye’nin ilk bebek radyosu olan “Radyo Bebek” lansman toplantısını ünlü isimlerin de katılımıyla gerçekleştirdi. Toplantıya katılan ünlü sanatçı Pınar Altuğ’a müzik eşliğinde getirilen pasta ile sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.
Türkiye’nin ilk Bebek Radyosu olan Radyo Bebek’in lansman toplantısı Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya ünlü sanatçı Pınar Altuğ’un yanı sıra birçok ünlü isim katıldı. Toplantıya katılan ünlü sanatçı Pınar Altuğ’a müzik eşliğinde getirilen pasta ile sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Mutluluğu yüzünden okunan Pınar Altuğ, çocuklara sarılarak kameralara poz verdi.
Pınar Altuğ müziğin çocukların gelişiminde önemli rol oynadığını belirterek, “Doktorum, çocuğuma güzel tınılı müzik dinletmemi önerdiğinde öncelikle anlayamamıştım. Nedir güzel tınılı müzik? Anneler neye göre seçim yapacaklardı, bu konuda yeterince bilgili miyiz diye düşünmüştüm. Çocuklarımız için faydalı, özenle seçilmiş müzik yayını yapan bir platform olan Radyo Bebek bu açığı fazlasıyla kapatıyor. Bir temel atma töreni gibi düşünürsek bu lansmanda yer aldığım için çok mutluyum” dedi.
(İHA)