Polis, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Prenses Isabella'yı oynayan Melike İpek Yalova'nın, evinde iki yabancı kadın çalıştırması nedeniyle eski Devlet Bakanı Yüksel Yalova'yı arıyor. Yalova'ya 6 bin TL para cezası verileceği öğrenildi.

Kırgızistan ve Azarbeycan'dan kandırarak getirdikleri yabancı uyruklu kadınları, fuhuşa sürükleyen, evlerde bakıcı ve temizlikçi olarak çalıştıran çeteye yönelik polis operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyona, Ankara'da birçok bürokrat, işadamı ve öğretim üyesinin de adı karıştı. Çetenin 42 üyesi belirlenerek dava açılması için savcılığa gönderildi.
ESKİ BAKAN DA VAR

Kadınları sigortasız ve kaçak çalıştıran yüzlerce Ankaralıya 6 bin TL dolayında para cezası kesilmeye başlandı. Polisin hazırladığı fezlekede "yakalama kararı çıkartılanlar" listesinde, ANAP'lı eski bakan Yüksel Yalova'nın da adı yer aldı. Yalova şehir dışında olduğu için ifadesinin alınamadığı, eşi Ayşen Yalova'nın bilgi sahibi olarak ifadesinin alındığı öğrenildi. Yalova'nın evinde çalıştırdığı yabancı uyruklu Sonya ve Feriha Kadirova adlı anne kızın, Yalova'nın 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde Prenses Isabella'yı oynayan kızı Melike İpek Yalova'nın işlerine yardımcı olduğu belirtildi.