Hande Yener ve Sinan Akçıl, Sevgililer Günü dolayısıyla Capacity’de konser verdi. Ayrı ayrı sahneye çıkan Hande Yener ve Sinan Akçıl, bir şarkıda düet yaptı. Gamze Saraçoğlu’nun tasarladığı bir elbise giyen Hande Yener, mini eteğinin azizliğine uğrayarak frikik vermekten kurtulamadı ve uçuşan eteklerinden selülitlerinin görünmesine engel olamadı.

Aşk hayatı hakkında bir itirafta bulunan Hande Yener, “Hayatımda yeni tanıdığım biri var. Hatta bu akşam buluşacağız. Bakalım fikirlerimiz, elektriğimiz uyarsa uzun zamandan sonra hayatımda biri olacak. Henüz birbirimizi tanıma aşamasındayız” diye konuştu. Sevgili adayının ismini açıklamak istemeyen Yener, “Aklımı çelmesi için enerjimizin, fikirlerimizin tutması lazım. Tutarsa ismini açıklayacağım” dedi. Ünlü şarkıcı, sevgili adayının yaşını da söylemekten kaçındı.

DİĞER FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKALYIN

EVLİLİK ŞÖHRETİ ÖLDÜRÜR
Kalbinin boş olduğunu söyleyen Sinan Akçıl ise, “Hande Yener’le sevgili oldunuz mu?” sorusuna “Hayır, ama iyi ki de olmadık. Paylaştığımız şeyler, dostluğumuz çok daha anlamlı. Sevgili olsaydık bunları yaşayamazdık” diye yanıt verdi. Evliliğin şöhret büyüsünü bitirdiğini anlatan Sinan Akçıl, “Bu hayattan vazgeçeceğim zaman evlilik sinyali veririm ve arka plana geçerim” dedi.

HABERTURK- HT MAGAZİN