Aslında biraz tercih meselesi ve bakış açısına göre değişen bir konu olduğunu kolay bir şekilde ifade edebiliriz. Her kadın ve erkek şık olmak ister ve bunun için gerek sokak modasını gerekse de dünya modasını takip eder. Her yıl düzenlenen kırmızı halı ödülleri veya diğer ödüller aslında dünya modasına yön vermek adına yapılan çalışmaların birer parçalarıdır. Şıklık denince akla gelmesi gereken tek şey kıyafet değildir veya tek başına bir otomobil şıklığı ifade etmede yetersiz kalır. İşin özetinde söylenmesi gereken en doğru şey; “şıklık kendi başına değerlendirilebilecek bir şey değildir, bir bütün halinde yapılması gereken işlerin toplamında şıklık kavramı elde edilebilir.” Bu değerlendirmeyi yaptıktan sonra birde takı dünyasında yaşanan değişimleri de ele almak gerekir, öyle ya bir bütünden bahsedilirken kolye modelini atlatmak veya bir başka aksesuarı eksik bırakmak, konunun tam olarak anlaşılmasını engeller ve eksik bir konu olmuş olur. Neyse yeni sezonda yapılan değişimler üzerinde konuşarak kadınları ve erkekleri neyin beklediğinden söz ederek yardımcı olmaya çalışalım ve “şıklık” kavramını geniş bir perspektifte değerlendirmeye çalışarak daha net sonuçları elde etmeye çalışalım.

Şık kolyeler nasıl seçilir?

Takı modeline geçmeden önce, bir kadının yapması gereken şey nasıl bir gün için hazırlık yaptığını belirlemesidir. Sıradan bir günde kadınlar arasında yapılan bir toplantı mı, düğün mü, nişan mı, kına mı yoksa eşi veya sevgilisi ile birlikte özel bir günün kutlaması mı var? Tüm bunları öncelikle hesaplaması gerekir ve bunun ardından o güne özel bir kıyafet seçmelidir. Mini abiye mi, uzun abiye mi ya da daha farklı bir giyim tarzı mı belirlenecek? Buna da karar verdikten sonra takı modeline geçmesi gerekir. Takı modelleri arasında en göz alıcı seçeneklerden biri kolyedir. Kolye, gerdanın süsü olmakla birlikte kıyafetlerin tamamlayıcı en önemli parçasıdır. Sezonda buna yönelik olarak yapılan çalışmaların çok fazla olmasının nedeni de aslında bir anlamda budur. Çünkü bir kıyafetin doğru şekilde tamamlanabilmesi bir anlamda seçilen aksesuara veya takıya bağlıdır, zengin seçeneklerin olması ise tüm modellere uygun tasarımların kolaylıkla bulunabilmesini sağlamaktadır. Seçim yapmaya karar verirken bir de diğer aksesuarları da hesaplamak gerekir. Kullanılacak çanta modeli, giyilecek ayakkabı, takılacak fular veya diğer tüm aksesuarlar arasında kolyenin kendini göstermesi ve bu bütünün bir parçası gibi şık ve iddialı durması gerekir. Ancak bu şekilde yapıldığında doğru karar verilmiş olur ve “şıklık” kavramından beklentilerin karşılanması kolaylıkla elde edilebilir. 

Kolye nerede alınır?

Yukarıda kolyelerin asil gücünden söz ettik sanırım yeterince, tüm bunlar anlaşıldıktan sonra geriye kalan ve en önemli soru, güzel bir kolye satın alabilmek için nerenin tercih edilmesi gerektiğidir. Bu konuda internet dünyasında çok sayıda farklı marka adı altında takı ve aksesuar satışının yapıldığı siteleri bulabilirsiniz. Ama her şeyin en iyisini isteyenlerden iseniz kesinlikle tercihinizi alanında başarılı bir isimden yapmanız gerektiğini unutmayın. Gülaylar Pırlanta, zengin model seçenekleri ve uygun fiyatlarıyla kendinden söz ettiren bir web sitesidir. Siteyi değerlendirerek kolyeler alanından incelemeler yaparak şıklığınızı tamamlayabilir ve şıklığınızı tamamlarken de uygun fiyat ve kolay ödeme seçeneklerinin yanında güvenilir bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz.

https://gulaylar.com/kolye