Tekirdağ Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri Turnuvası’nda güreşen Survivor Yarışmacısı Sadin Bakır, rakibine yenildi. Açıklamada bulunan Survivor Sadin, “Bana sorsanız Survivor mu zordu yoksa er meydanı mı? Halimi görüyorsunuz bir şey demeye gerek yok. Gözümüzden terler akıyor, kaşımızdan böcekler çıkıyor” dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Güreş Federasyonu işbirliğiyle, Süleymanpaşa ilçesine bağlı İnecik Mahallesi’ndeki çayırlık alanda başlayan Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri Turnuvası Başaltı Kategorisinde 2017 yılında Survivor’da yarışan Sadin Bakır da güreşti.

“TEKRARDAN KARŞILAŞACAĞIZ VE BU SEFER BEN ALACAĞIM”

Güreşten sonra İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabirine konuşan Sadin Bakır, “Başpehlivanlar geldi, çıktık güreşlerimizi yapıyoruz. Pehlivanlar ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Bizi izleyen seyircilerimize diyorum ki bizi izlemeyi bırakmayın. Burada canımızı, malımızı, ruhumuzu ortaya koyuyoruz, bileğinde olan yüreğinde olan çıkıyor güreşiyor. İnşallah finalleri de izleriz çok güzel güreşler oluyor burada. Herkesi burada izlemeye davet ediyorum. Soner kardeşimle bir güreş yaptık, kendisiyle daha önceden de güreşimiz vardı. Bazen o kazanıyordu bazen ben kazanıyordum ancak bugün kısmet ondan yanaymış. Birazcık daha iyi çalışmış olmalıydım, nefesimi kesti adeta nasip olmadı bugün buradan mağlup olarak ayrıldık ancak tekrardan karşılaşacağız ve bu sefer ben alacağım” dedi.

“SURVIVOR MI ZORDU YOKSA ER MEYDANI MI?”

Surivivor Sadin Er Meydanı’nın zorluklarına değinerek, “Bu yıl Survivor’da mücadele ettim, halkımız sağ olsun beni desteklediler. Üç hafta potaya çıktık, potadan döndük. Güzel bir macera oldu benim için. Bana sorsanız Survivor mu zordu yoksa er meydanı mı? Halimi görüyorsunuz bir şey demeye gerek yok. Gözümüzden terler akıyor, kaşımızdan böcekler çıkıyor. Her şey burada var er meydanı burası” ifadelerini kulandı.

SURVİVOR’A VEDA ETMİŞTİ

Sadin altıncı Survivor’da adı en çok yazılarak eleme adayı olmuş, yapılan eleme konseyi sonrası ise Sadin Survivor’a veda etmişti.

(Halil Dağ/İHA)