Bir süredir yakın dostluklarıyla magazin gündeminde yer alan Tarkan ile Cem Yılmaz, aynı filmde buluşmak için kolları sıvadı. Dev projenin müjdesi ise Megastar'dan geldi...

Önceki gün Etiler'de gazetecilerle sohbet eden Tarkan, kendisine birçok dizi teklifinin geldiğini ancak teklifleri kibar bir dille reddettiğini açıkladı. Megastar, bu sözlerin ardından da bombayı patlattı:

GİŞE REKORLARI KIRACAK

"Benim işim şarkıcılık olduğu için oyunculuk konusuna yıllardır sıcak bakmıyorum. Ancak; Cem Yılmaz beni bu kararımdan vazgeçirdi. Cem'in çekeceği bir filmde onunla kamera karşısına geçeceğim."


Cem Yılmaz'la birlikte rol alacağı filmin gişe rekorları kıracağına kesin gözüyle bakılan Tarkan, ünlü komedyenin oğlunu ise henüz görmediğini söyledi. Megastar, spor yaparak da 6 kilo verdiğini ancak diyet yapmadığını da sözlerine ekledi.

ESKi KIVANÇ'I iSTiYOR

Ünlü şarkıcı, yakın arkadaşı olan Kıvanç Tatlıtuğ'u eleştirdi. Yeni filmindeki rolü gereği bir hayli zayıflayan Tatlıtuğ'a yeni halini yakıştırmayan Tarkan, şunları söyledi: "Kıvanç'ı çok zayıflamış gördüm. Bu yeni hali Kıvanç'a olmamış. Bence filmin çekimlerini bitirir bitirmez eski Kıvanç olarak geri dönsün."

Takvim