Trabzonspor A2 takımı ile Orduspor A2 takımları arasında oynanan maç 1-1 berabere sonuçlandı. 
Teknik direktör Şenol Güneş, Bora, Tayfun, Mustafa, Barış Ataş, Volkan Şen, Sapara, Sercan Kaya ve Henrique olmak üzere 8 futbolcuyu A2 takımında oynattı. Müsabakada Henrique gol
atamazken bir penaltı kaçırdı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan karşılaşmada Orduspor'un golünü 21. dakikada Murat atarken, Trabzonspor'un golü 40. dakikada penaltıdan Sapara kaydetti. Teknik direktör Şenol Güneş, kaleci Bora, Tayfun, Mustafa, Barış Ataş, Volkan Şen, Sapara, Sercan Kaya ve Henrique olmak üzere A takımından 8 futbolcusunu A2 takımında oynattı. Güneş, karşılaşmayı Orduspor Teknik Direktörü Metin Diyadin ile birlikte izledi.
Trabzonspor forması ile henüz ligde gol tanışmayan Brezilyalı oyuncusu Paulo Henrique, bu maçta da gol atamadı. Sakatlığı geçen ancak fiziksel eksikliği olduğu gözlenen Brezilyalı oyuncu, vasat bir futbol ortaya koyduğu gözlenirken, maçın 59. dakikada kullandığı penaltı atışını yandan auta gönderdi.
Trabzonspor'da sakatlıktan yeni çıkan Tayfun Cora, yine sakatlandı. Karşılaşmanın 10. dakikasında sol arka adalesinden sakatlık geçiren oyuncu, yerini genç oyuncu Hamit'e bıraktı.