Mehmet Ali Aydınlar'ın TFF Başkanı seçilmesiyle birlikte kadrolar konusunda yaşanan değişim sürüyor. 
Yönetim kurulu koordinatörlüğü görevini yürüten Kemal Ulusu'nun da işine son verildiği ortaya çıktı... Mehmet Ali Aydınlar yönetimiyle birlikte özellikle kadrolar konusunda gerçekleştirdiği revizyonlarla dikkat çeken Türkiye Futbol Federasyonunda 3 isimle daha yollar ayrıldı… Bir süre önce Futbol Genel Direktörü Ersun Yanal ve ekibinin görevine son veren TFF yönetimi bu haftada boş durmadı.

Yorumcu Ahmet Çakar’ın iddialarının ardından gelen talep üzerine istifa eden Sami Çölgeçen’in ardından Aydınlar yönetiminin yönetim kurulu koordinatörlüğü görevini yürüten Kemal Ulusu’nun da işine son verdiği ortaya çıktı. TFF yönetiminin, Mahmut Özgener federasyonu tarafından bir yıl önce göreve getirilen Ulusu’nun yanı sıra yine Özgener’in eski asistanı Didem Özal Ekinci ve iletişimden sorumlu Futbol Genel Direktör yardımcısı Serkan Korkmaz’ın da görevine son verdiği öğrenildi.

Ulusu’nun, görevine son verilmesiyle ilgili olarak M.Ali Aydınlar’a kızgın olduğu ve konuyla ilgili olarak önümüzdeki günlerde açıklama yapacağı belirtildi.