Survivor 2020 yarışmacısı olan ve Gönüllülertakımında mücadele eden Meryem diskalifiye mi oldu? Bir süredir sakatlığından dolayı tedavi gören Meryem'in sağlık durumu iyiye gidiyordu fakat son anda üzücü haber geldi. Meryem artık yarışmaya devam edemeyecek. 

Acun Ilıcalı'nın Instagram hesabından yayınladığı hikaye videosunda, Meryem'in diskalifiyesini açıklıyor. Bunu duyan takım arkadaşı Evrim, "Gerçekten çok üzgünüm" diyerek gözyaşlarını tutamıyor.
Şimdi ne olacak? Şu anda yapacağımız tek bir şey var. O da Ünlüler'den bir yarışmacının Gönüllüler takımına geçmesi...

Survivor Meryem kimdir?

Survivor 2020 gönüllüler takımı yarışmacıları arasında yer alan Meryem Kasap, atletik vücudu ve hırslı yapısıyla en çok dikkat çeken isimler arasındaydı. Azmine ve hırsına güvenen Meryem Kasap, kendisini şu şekilde ifade ediyordu:

Merhaba ben Meryem Kasap, 1 Mayıs 1992 Trabzon doğumluyum. Ailedeki 3 çocuktan en küçüğüyüm. İlkokulda okurken 3 yıl tiyatroyla ilgilendim, sporla tanışmam lise yıllarımda başladı. Lise takımında 2 yıl hentbol oynadım, daha sonra bireysel spor yapma kararı aldım ve atletizme yöneldim. Bu spora ilk olarak sırıkla yüksek atlama branşıyla başladım, 2-3 yıl bu branşı yaptıktan sonra yaşadığım bir sakatlık sonucu branş değiştirmek zorunda kaldım ve 400 metre branşına geçtim. Bu dönem içinde lise öğrenimimi tamamladım ve Karadeniz Teknik Üniversitesi beden eğitimi ve spor yüksekokulunu kazandım. Eğitim ve spor hayatımı aynı anda yürüttüm. Kararlılığım ve azmim sayesinde 400 metrede 1 yıl içinde ilk Türkiye Şampiyonluğuna ulaştım ve milli takıma seçildim. Devam eden yıllar içinde bu başarılarım da devam etti ve ülkemi sayısız şampiyonalarda temsil etme fırsatı yakaladım. Avrupa Şampiyonası, Balkan Şampiyonası, Milletler Kupası ve Akdeniz Şampiyonası'nda ülkeme madalya getirdim. Tabii, bu süreç içinde lisans öğrenimimi de tamamladım ve mezun oldum. 12 yıllık spor hayatımın 8 yılı milli takım sporcusu olarak elit bir düzeyde geçti. Şu an hala aktif spor hayatıma devam ederken aynı kararlılık ve azimle fitness eğitmenliği ve Personal Trainer'lık yapıyorum. Spor geçmişim, hırsım, azmim ve bitmek bilmeyen yüksek enerjim sayesinde Survivor'da iz bırakanlardan olacağım.