Adını Orhan Gencebay'ın aynı adlı şarkısından alan "Beni Böyle Sev" dizisi TRT 1 ekranlarında her pazartesi izleyici ile buluşmaya devam ediyor. 

Trabzon ve Trabzonspor’a hemen hemen her bölümde vurgu yapılan dizi esprileri ile güldürmeye devam ederken duygusal sahneleri ile de izleyici ekranlara kilitlemeye devam ediyor.

Alper Saldıran (Ömer), Zeynep Çamcı (Ayşem), Güven Kıraç (Nail), Lale Mansur (Nadide), Altan Gördüm (Reha), Erdem Akakçe (Haluk), Didem İnselel (İnci), Atılgan Gümüş (Kerem) ve Burcu Biricik'i (Seda) bir araya getiren dizide; üniversitede okuyan gençlerin yaşadıkları, zengin çocuk, fakir kız hikayesi ekranlara taşıyor.  

Ömer Karatepe, zengin bir ailenin tek çocuğu olmasına rağmen mütevazı bir çocuktur. Fotoğraf tutkunu ve iyi mimar olma hevesindedir.

Ayşem, Trabzon'dan İstanbul'a okumaya gelen, deli dolu, yaşam enerjisi yüksek bir kızdır. Memleketinde köftecilik yapan babası Nail'den ilk kez ayrılmıştır. Ayşem, İstanbul'da amcası İlyas'ın yanında yaşarken yengesinin kendisini istemediğini öğrenince evden ayrılır. Babasına yaşadığı hiçbir sıkıntıyı belli etmeden karşısına çıkan zorluklarla bir şekilde mücadele etmektedir. Ömer'le yolları da bu zor zamanlarında kesişir..

Dizinin dün akşam yayınlanan son bölümünde ise tam bir heyecan fırtınası vardı. Hatırlanacağı üzere geçen hafta ki bölümde Ömer babası tam düğün günü kaçıralarak İstanbul’a götürülmeye çalışılmış ve dizi burada bitmişti. Ancak dün akşam yayınlanan bölümde Ömer,  bir yolunu bularak kaçar ve yeniden geri döner.
İşte bu noktada yaşananlar ise hem duygu dolu anların yaşanmasına neden oluyor hem de izleyenleri kahkahaya boğuyor…