61SAAT HABER SERVİSİ

Pop müzik sanatçısı Derya Uluğ’a 3 Temmuz şike süreci ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım bordo-mavili taraftarlardan tepki çekti. Kendisine ait sosyal medya hesabından her daim Fenerbahçeli olduğunu paylaşan Derya Uluğ, 3 Temmuz şike süreci ile ilgili, ilk olarak  “  3 Temmuz bir kumpastır. Aynı zamanda diriliştir, direniştir” şeklinde mesaj paylaşırken ardından "Başta Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman, yönetim ve oyuncularımız olmak üzere tüm Fenerbahçe camiasının hakkı yenmiştir. Unutmadık unutmayacağız.” ifadelerini kullandı.

19 Temmuz’da Trabzon’un Akçaabat İlçesinde bir konser verecek olan Uluğ’a bu sözler sonrası Trabzonsporlu taraftarlardan adeta tepki yağdı. 

Bu yıl 29.’su düzenlenecek Akçaabat Festivalinde sahneye çıkacak Uluğ’u şehirde istemediklerini ifade eden taraftarlar, bu noktada Akçaabat Belediyesine de çağrıda bulundu. Taraftarlar, Derya Uluğ’un Akçaabat’ta düzenleyeceği konserin iptalini isterken Seren Uzun, Rafet El Roman gibi sanatçıların getirilmesini istedi. 

Akçaabat Belediyesi konuyla ilgili sessizliğini korurken ortaya çıkan bu durumdan sonra nasıl bir karar vereceği ise merak konusu..

Derya Uluğ'un Trabzon konseri öncesi tepki toplayan paylaşımları