Yakında ATV'de başlayacak olan Akıncı dizisinin ikinci teaser'ı merak uyandırdı. Başrollerini Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin paylaştığı, çekimleri İstanbul'un tarihi semtlerinde ve özel olarak kurulan platolarda yapılan dizinin teaser'ı, modern kahraman Akıncı ile ilgili ipuçları verdi.

12 SAATTE 3 MİLYON İZLENDİ

Günümüzde yaşayan bir kahramanın hikayesini ekrana taşıyacak yapımın yeni görüntüleri 12 saatte 3 milyon izlenme rakamına ulaştı. Yapımcılığını Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı, NTC Medya Sahibi Mehmet Yiğit Alp'in, proje tasarımını Hakan Kandal'ın, yönetmenliğini ise Veli Çelik'in üstlendiği dizi, ekran macerası için gün sayıyor.

Diziyi heyecanla bekleyenler Akıncı ne zaman başlıyor, konusu nedir ve oyuncuları kimler gibi soruların cevaplarını arıyor.

Mehmet Yiğit Alp'in Çağrısı Karşılık Buldu

İşte ayrıntılar...

AKINCI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Köklerini Osmanlı tarihinden alan modern bir kahramanın günümüzdeki zorlu mücadelesini anlatan Akıncı dizisinin detayları belli oldu. Modern bir halk kahramanı hikayesi olan Akıncı yakında ATV'de yayınlanacak.

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ KİMDİR?

Şükrü Özyıldız, 18 Şubat 1988 tarihinde İzmir’de doğdu. Annesi Rum, babası ise Karadenizli'dir. Kendisinden iki yaş küçük bir kız kardeşi vardır. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Gemi Makineleri Mühendisliği bölümünü kazanıp, İstanbul'da bir yıl okuduktan sonra yeniden sınava girerek, Ege Üniversitesi'nde İşletme bölümünü okumaya başlamış daha sonra da Erasmusla Portekiz'e gitmiştir.

Küçüklüğünden beri dövüş sporlarına merakı olan Özyıldız, Portekiz'de kafes dövüşlerine katılmıştır. Daha sonra Kafes dövüşlerini bıraktığını açıklayan Şükrü Özyıldız; hiperaktifliğini dizi setlerinde bastırdığını söylemiştir. Yurtdışında oyunculukla ilgili bir workshopa katılan genç oyuncu bunun ardından oyunculuğu çok sevdiğine karar verip Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almaya karar vermiştir.

BÜŞRA DEVELİ KİMDİR?

25 Ağustos 1993, İzmit doğumlu Türk oyuncu.

İlköğrenimin ardından ailesiyle birlikte Antalya'ya taşınmış, orta öğrenim ve lise eğitimini Antalya'da tamamlamıştır. Daha sonra hedefleri doğrultusunda tiyatro ve oyunculuk üzerine eğitim almak için İstanbul'a taşınmış; üniversite ve yetenek sınavlarından başarıyla geçerek Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro bölümünde okumaya hak kazanmıştır. Enbe Orkestrası & İlyas Yalçıntaş'ın İncir şarkısına çekilen klipte rol almıştır. 2015'te, Pretty Little Liars uyarlaması olan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Selin karakterini canlandırmıştır.

YILDIRAY ŞAHİNLER KİMDİR?

Türk tiyatro ve sinema oyuncusu, yazar, yönetmen. 1986 yılında henüz 18 yaşındayken İstanbul Şehir Tiyatroları kadrosuna girdi ve uzun yıllar görev yaptı. Pek çok tiyatro oyunda rol aldı.

TOLGA TEKİN KİMDİR?

19 Mart 1973 yılında Ankara'da doğmuştur. Orta eğitimini, Özel Arı Koleji’nde 1992'de tamamladıktan sonra, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden, 1996 yılında mezun oldu. Devlet Tiyatroları'nın açtığı sınavı kazanarak, Adana Devlet Tiyatrosu'nda görevine başladı. 1996 ile 2004 yılları arasında Adana Devlet Tiyatrosu'nda görev yaptıktan sonra, Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Bizim Evin Halleri dizisinde 4 yıl oyuncu olarak çalıştı. Halen, Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçı kadrosunda görev yapmaktadır. Tolga Tekin, 21 Temmuz 2013 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan Zeynep Koltuk ile evlenmiş, 2014 yılında ayrılmıştır.

ERKAN BEKTAŞ KİMDİR?

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. 11 Mart 1972'de Ankara'da doğdu. İlk ve orta öğretimini Ankara'da tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Oyunculuk bölümünden mezun oldu.

SERMET YEŞİL KİMDİR?

(d. 1 Ocak 1977, Eskişehir),Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı mezunu olup Anadolu Üniversitesi'nde yüksek lisans yapmıştır. Ankara Devlet Tiyatrosu, Ankara Sanat Tiyatrosu, Anadolu Üniversitesi - Tiyatro Anadolu'da görev yaptı, 2005 yılından itibaren Eskişehir Şehir Tiyatroları’nda yer almaktadır.