Türkiye Kayak Federasyonu ile İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Bonus Card sponsorluğunda gerçekleştirilen Garanti Bonus Snow Masters yarışları, Uludağ'da gerçekleşti.

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge'nin ev sahipliğinde bu sene 10.'su düzenlenen Garanti Bonus Snow Masters yarışları kayak ve snowboard dallarında minikler, çocuklar, gençler, büyükler olmak üzere dört farklı kategoride gerçekleştirildi.

Yoğun kar yağışı altında düzenlenen Bonus Snow Masters yarışlarında derece alan sporcular Türkiye Kayak Şampiyonası'na girebilmek için puan toplarken, yarışlar kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Cemiyet hayatının ünlü isimlerinin de katıldığı yarışlarda, Aslı Başar Bonus Open Bayan Kayak kategorisinde 4. olurken, Bonus Open Erkek Kayak kategorisinde ise Avi Habib 9. olarak yarışları bitirdi.

Avi Habib, derece elde ederken küçük bir kaza yaşayarak baş parmağını incitti. Mine Kalpakçıoğlu'nun Sezai Taşkent'ten olan oğlu Kaan Taşkent de yarışlara katıldı. Mine Hanım, oğlu yarışırken büyük heyecan yaşadı.

Garanti Bonus Card'ın reklam yüzü Ozan Güven, Uludağ'a oğlu Ali Ateş ile katılırken, Ozan Bey oğluyla beraber kartopu oynadı. Garanti Bonus Snow Masters yarışlarını Ahu, Ceyla Aysal, Aslı-Altuğ Başar, Ece Şirin, Bahar-Ozan Şer, Avi Habib, Mine Kalpakçıoğlu, Gülay Kamaz, Ozan Güven'in gibi ünlü isimler takip etti.