"AVM'nin Ulus kapısından girip yürüyen merdivenlere bindim. Karşı merdivende aşağı inen yanlarında biri erkek, diğeri kız iki çocuk bulunan, 30 - 40 yaşlarında iki kadın beni tanıdı ve biri yüzüme bakarak 'Varoş, paçoz karı' diye bağırdı. 'Bana mı söylediniz?' diye sordum.

'Ortaya söyledim, üstüne alınan alınsın' dedi. Bu sırada kadının 7-8 yaşlarındaki çocuğu da bana 'Çirkin, varoş karı' deyince dayanamayıp merdivenden indim ve yanlarına gidip 'Beni tanıyor musunuz, beni beğenmeyebilirsiniz ama niçin böyle hakaret ediyorsunuz?' demeye kalmadan iki kadın üzerime saldırdı" dedi.

"GÜVENLİĞİN YAKALAMA YETKİSİ YOKMUŞ"

Arbede sırasında yere düştüğünü anlatan Baçeoğlu, "Yere düşünce bütün sol tarafım mosmor oldu, bu sırada tırnak atıp boynumdaki et benini koparmışlar. Kadınlardan biri çantasından bir şey çıkarmaya hazırlanırken güvenlik yetişti. Olay sırasında onlarca kişi toplandı ve bana 'Bu kadınlar sizi tanıdı ve saldırdı, biz şahidiz. Lütfen şikayetçi olun' dediler. Ben de güvenliğe 'Şikayetçiyim, polis çağırın. Lütfen kadınları salmayın' dedim ama böyle büyük alışveriş merkezlerindeki güvenliğin kimseyi tutma, dokunma ve yakalama gibi yetkileri yokmuş. Kadınlar göz göre göre taksiye binip kaçtılar. Kapıdan girerken yapılan güvenlik uygulaması siz içerdeyken geçerliliğini yitiriyor. Artık tek başımıza bile yürümeyecek miyiz? Orası dağ başı mı? Olayın ardından kamera kayıtlarını aldık, karakola gittim. Aldığım darp raporunda da sol tarafımın ödem yaptığı, benimin koptuğunu belirttiler. Psikolojim alt üst oldu. Allah korudu" diye konuştu. Baçeoğlu, uzun süre tek başına dışarı çıkmayacağını ifade etti.