52 yaşındaki Yazman'ın yardımcısı Banu Yılmaz, bilgisine başvurulmak üzere Emniyet'e götürüldü.

Beykoz Çubuklu Koyu’nda demirli ‘Devin’ adlı teknede bu sabah saatlerinde meydana gelen olay, iddialara göre şöyle gelişti:

Bir dönem Emel Sayın, Ajda Pekkan, İzel, Çelik ve Keremcem gibi sanatçıların menajerliğini yapan Coşkun Yazman, geceyi teknede yardımcısı Banu Yılmaz ile birlikte geçirdi.

Sabahın erken saatlerinde uyanan Banu Yılmaz, ünlü menajerin kamarasında hareketsiz yattığını gördü. Tüm çabalarına rağmen Coşkun Yazman’ı uyandıramayan Banu Yılmaz, hemen 112 Acil Servisi ile polise haber verdi. Kısa süre içinde sağlık ekipleri ile polis Çubuklu Koyu’na geldi. Polis, yaklaşık 20 metre açıkta demirli olan ‘Devin’ adlı teknenin kıyıya getirilmesi için vatandaşlardan yardım istedi. Tekne kıyıda demirletildi, sağlık ekipleri hemen ünlü menajerin bulunduğu kamaraya gitti.

Sağlık ekibi Coşkun Yazman’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerine haber verildi.

MORGA GÖNDERİLDİ

Yazman'ın çocukları Almanya'da yaşıyor.

Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin incelemelerini tamamlamasının ardından Coşkun Yazman’ın cenazesi, Paşabahçe Devlet Hastanesi Morgu’na gönderildi. Teknede yapılan incelemede çok sayıda boş içki şişesi olduğu belirlendi.

ANNESİ ÖLDÜ TEKNEYE TAŞINDI

Coşkun Yazman’ın iki ay önce annesi Gülizar Yazman’ın hayatını kaybetmesi üzerine Çubuklu Mahallesi Rıfatpaşa Sokak üzerindeki dairesini terk ettiği, satın aldığı teknede yaşamaya başladığı öğrenildi.

Yazman’ın annesinin ölümüyle bunalıma girdiği, fazla miktarda alkol tüketmeye başladığı ileri sürüldü. Coşkun Yazman’ın boşandığı eşinden biri kız iki çocuğu olduğu ve çocuklarının Almanya’da yaşadığı belirtildi. Coşkun Yazman, sanatçı İzel ile yaşadığı birliktelikle de gündeme gelmişti.

Ünlü sanatçı Çelik Erişçi’nin ağabeyi Argun Erişçi de aldığı haber üzerine teknenin bağlı olduğu sahile geldi. Erişçi, basın mensuplarının sorularını yanıtlamadı.