Programa başta, WBC Orta Sıklet Dünya Gümüş Kemer Şampiyonu boksör Selçuk Aydın olmak üzere Murat İbrahimbaş şarkıları, Aykut Küçük de danslarıyla renk kattı. KTÜ Portal işbirliğiyle beraber bir çok üniversite öğrencisi de programa katılarak destek verdi. Varlıbaş Dans Akademisi’nin yetenekli dansçıları Salsa, Vals ve Tango dan kesitler sunarken, Kolbastı gösterisi ise nefes kesti.


Dans Akademisi’nin yetenekli öğrencilerinden Burak’ın Mıchael Jackson tiplemesi tek kelimeyle muhteşemdi. Ayrıca Kevser Demirkıran’ın eğitmenliğinde düzenlenen defilede ise mankenler büyük alkış aldı.

Katılımın ücretsiz olduğu programda katılımcılara ve izleyicilere sponsor markaların çeşitli hediyeleri  verildi. Yıllardır sahnelerde ve ekranlarda Trabzonlular’ın karşısında olan ve çok beğenilen Özgür Yolcu, tiyatro, stand-up derken şimdi de show programıyla sevenlerinin karşısına çıktı. Bu işte de oldukça başarılı görünen Yolcu, “ Bundan böyle programlarımızda  yine değerli konuklarımız olacak ve yine çeşitli hediyeler vereceğiz. Sizler bizleri destekledikçe karşınızda olmaya devam edeceğiz. Umarım bu sevginiz hiçbir zaman  bitmez” diye konuştu.


Konuklarıyla sohbet eden ve yaptığı esprilerle herkesi neşelendiren Özgür Yolcu, sahnede tiyatrocu olmanın avantajlarını çok iyi kullandı. İzleyicilerinde büyük beğenisini kazanan “Özgür Show”, adından sıkça söz ettireceğe benziyor..