Yaşadığı mide rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören İrem Derici’nin arkadaşları hastaneye akın etti.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, yaşadığı mide rahatsızlığı nediyle geçtiğimiz günlerde özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı. Tedavisine yoğun bakımda devam edilen Derici’nin yakınları hastaneye akın etti.

İrem Derici’nin sağlık durumu hakkına bilgi almak için hastaneye gelen ünlü şarkıcı Merve Özbey, “Hepimizin bildiği doktorunun yaptığı açıklama. Yoğun bakımda olduğu için sadece aile girebiliyor. Biz de göremedik henüz. Herkes içeride zaten. Dışarıda işlerimiz var onları halledip tekrar geleceğiz. Umudumuz iyi olması herkesin duasını bekliyoruz. Bir önceki hastaneye göre şu an daha iyi tabi. Tam açıklama yapacak bir şeyim yok benim de bildiğim sizin bildiğinizle aynı. Daha iyiye gittiğini duyduk. Hepimiz birazcık daha ümitlendik. Kritik bir durumu var mı bilmiyorum ama geldiğinde sağlıktan dolayı biraz şikayetleri vardı. Şimdi daha iyi biz de akşam doktorunun açıklamasını bekliyoruz. Konuşabiliyor. Her şey yolunda. İnşallah her şey yoluna girecek İrem güçlü kızdır toparlar” dedi.

Gonca Vuslateri ise ”Ben iyi bir enerji alıyorum. Bir şey olacağını düşünmüyorum. Ailesi üzgünler biraz ama sonuçta takibinde oldukları bir tedavi sürecindeler ama her şey yoluna girecek” şeklinde konuştu.

(Murat Horoz /İHA)