Penis büyütme ve penis kalınlaştırma operasyonu günümüzde sıkça tercih edilir. Cinsel yaşamı olumlu şekilde etkileyen estetik ameliyatların arasındadır. Erkeklerin penis uzunluğunda ve kalınlığında değişim yapmak istemelerin başlıca sebepleri, estetik açıdan tatmin edici bir penis görünümüne sahip olmak, cinsel hayatı olumsuz yönde etkileyen penis boyutunda değişim sağlayarak psikolojik olarak yaşanan sorunları ortadan kaldırmaktır. Penis büyütme ve penis kalınlaştırma işlemi oldukça yaygınlaşmıştır. Sıkça talep gören estetik bir operasyondur.

İdeal Penis Boyutu Nedir?

Penis büyüklüğü kişiden kişiye ve topluma göre çeşitli faktörlerden dolayı değişiklik gösterir. Bu nedenle standart bir ölçüden bahsetmek mümkün değildir. Ancak genel olarak bakıldığında erekte halde olan penis  boyutu 13-15 cm arası normal kabul edilse de kişinin beklentileri ve istekleri penis büyüklüğünü değerlendirmede daha doğru bir araçtır. Penis boyunun istenilen ölçüde olmaması bir erkek sağlığı sorunu olarak düşünülmekte olduğu için penis büyütme ameliyatları tercih edilir.

Penis Büyütme Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Penis büyütme ameliyatı penis boyunun uzatılması ve penis kalınlığının arttırılmasını sağlar.  Ayrıca perdeli penis problemi olan erkek hastalar penis büyütme ameliyatı esnasında bu sorundan da kurtulabilmektedir. Penis büyütme ve penis kalınlaştırma uygulamasının  kalıcı ve kesin çözümü ameliyattır. Penis büyütme ameliyatı için farklı teknikler kullanılabilmektedir. Hangi uygulamanın tercih edileceğini ameliyat olacak olan hastanın beklentileri ve fizyolojik durumu belirlemektedir. Penis büyütme için kullanılan yöntemlerden ilki penis asıcı bağının serbestleştirilmesidir. Penis asıcı bağının serbestleştirilmesi ile  penis gövdesi bağlı olduğu leğen kemiğinden ayrılır. Böylece kasıkta olan penis dokusu 2-3 cm kadar dışarıya kaydırılmış olur. Bu yöntem uygulanırken penisin bağlı olduğu leğen kemiğindeki asıcı bağ dokusunun belirli bir kısmı kesilmektedir. Bir diğer penis büyütme yöntemi ise penis çevresindeki dokuların tabana bastırılarak penisin mevcut büyüklüğünün ortaya çıkartılmasıdır. Aynı zamanda penis çevresinde oluşan  yağ birikimi penisi olduğundan daha küçük gösterir. Ameliyat esnasında liposuction yapılarak kasık bölgesindeki yağlar alınır. Bu yağların alınması illüzyon etkisi yaratarak penisin olduğundan, daha büyük görünmesini sağlar.

Penisi kalınlaştırmak için hastanın kendi yağı kullanılır. Çeşitli bölgelerinden  liposuctionla yeteri kadar yağ alınır .Alınan yağ, süzülüp saflaştırıldıktan sonra penis gövdesine enjekte edilir. Penis kalınlaştırma işlemi, dikkatli ve özenli yapılması gereken bir uygulamadır.

Penis büyütme ameliyatının başarıyla tamamlanması için penis bağının yeteri kadar kesilmesi ve yağların doğru oranda ,doğru bölgelere yeteri kadar  uygulanması gerekir.

Penis büyütme ameliyatı hakkında daha fazla bilgi için; https://www.penisbuyutme.net/penis-buyutme-ameliyati/

Penis Büyütme ve Kalınlaştırma  Ameliyatı Sonucu

Penis büyütme ameliyatının yapılması  halinde uzama miktarı her hastada değişir. Genellikle 2 cm civarıdır. Bazı hastalarda 3 cm yi bulabilir.. Uzama miktarı hastadan hastaya değişiklik gösterir. Kalınlaştırma işlemiyle penisin çapı %25-30 civarında artar. Penis çevresinden yağ alımı yapılan hastalarda, büyüme etkisi daha belirgin olmaktadır.

Penis büyütme fiyatları hakkında net bir sonuç almak için hastanın  muayene olması gerekmektedir.

Penis kalınlaştırma konusunda daha fazla bilgi için: https://www.penisbuyutme.net/penis-kalinlastirma-ameliyati/