Aksular Otel’de yapılan yemekte yönetim kurulu tam kadro hazır bulunurken, eski ve yeni yöneticilerin yanı sıra üyeler katıldı. Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu’nun konuk olarak iştirak ettiği gecede sahne alan Yıldıray Cihanoğlu ve Recep Ragıp Demeli kulakların pasını sildi..

Ka-Fem Derneği sezonun ilk yemeğinde üyeleriyle bir araya geldi. Aksular Otel’in yıllardır değişmeyen başarılı ismi piyanist Naci Ay’ın dolu dolu programı davetlileri bir an olsun yerinde oturtmadı. Yemeğe katılan Ka-Fem üyeleri tüm kurtlarını dökerken zengin program sayesinde muhteşem bir gece geçirdiler. THM Koro Şefi Yıldıray Cihanoğlu ve TSM Koro Şefi Recep Ragıp Demeli’nin birbirinden güzel türkü ve şarkılarıyla renk kattığı gece  geç saatlere kadar devam etti. Derneğe katkı amacıyla yapılan çekiliş sonrasında davetlilere çeşitli hediyeler verildi.

KA-FEM Başkanı Ali Adanur yaptığı konuşmada sezonun ilk yemeğinde coşkulu bir kalabalığın iştirakinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “ Derneğimiz gün geçtikçe büyüyor. Bu bizi bir hayli memnun ediyor. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız oldu. Bu çatı altında yıllardır bir aile gibiyiz. Gelen ve gelecek olan arkadaşlarımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız. Gerek THM-TSM gerekse de çocuk korolarımızın çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. 2012’in ilk haftasında THM konserimizle halkımıza yeni yıl hediyesi vereceğiz” diye konuştu.