Prefabrik sektörü son dönemlerde satış rekoru kırmayı başaran ve herkesin ihtiyacını karşılayan bir sektördür. Bu denli herkes tarafından tercih edilmesinden dolayı her geçen gün gelişme göstererek farklı ev modelleri ile piyasada satışa sunuluyor. İstediğiniz özel ölçülere uygun olarak üretilen prefabrik evler özel üretim tesislerinde özenle hazırlanıyor. Prefabrik evler kişilere sağlamış olduğu avantajları ile en çok tercih edilen ev modelleri arasında ilk sırada yerini alıyor. Prefabrik evlerin sunmuş olduğu en önemli avantajlardan bir tanesi üretim aşamasında birebir sizlerin isteğine göre tasarlanmasıdır.

Prefabrik evleri satın almaya karar verdiğiniz de ölçüleri ile birlikte alanında uzman kişilere özel programlar aracılığı ile talep etmiş olduğunuz evin kabataslağını ve projesini oluşturmanız gerekir. Oluşturulan bu proje deprem yönetmeliğine uygun olarak özenle hazırlanır. Aynı zamanda prefabrik evlerin proje aşamasında özel olarak istediğiniz oda, balkon, teras ve benzeri detaylar var ise evin projesine direkt olarak dahil edebilirsiniz. Proje süreci bittikten sonra mimarlar tarafından da kontrol edilen bu proje sizlerin onayından geçtikten sonra direkt olarak üretime başlanıyor. Üretim aşamasında, özel programlarda hazırlanan proje baz alınarak milimi milimine hesaplanarak malzemelerin kesimleri yapılıyor. Üretim aşamasında kullanılan malzemeler çelik konstrüksiyon malzemelerden oluşturuluyor. Bu malzemeler depreme karşı dayanıklılık sağlaması ile birlikte evin dayanıklılığını da artırarak uzun yıllar kullanımınıza imkan tanıyor.

Prefabrik evler yapısı gereği esnek malzemelerden üretiliyor. Böylelikle istenilen her alana kolaylıkla kurulum sağlıyor. Aynı zamanda yapı içerisinde kiriş, kolon gibi detaylar olmamasından dolayı dilediğiniz dekorasyonu rahatlıkla yapabilirsiniz. Klasik betonarme yapıların üretim aşamasında sizlerin özel olarak talep ettiği noktalar yapılmaz. Bu özel noktalar için ekstra bir ücret ödemeniz gerekir. Bu aşamada bilinmesi gereken en önemli noktalardan bir tanesi klasik betonarme yapılarda 2+1 standart bir daire satın alınacak ise bu daireler belirli bir proje dahilinde hazırlanır. Yapımı tamamlandıktan sonra ekstra herhangi bir ekleme yapılamaz. Prefabrik evler de aynı durum söz konusu değildir. Bütçenize göre dilediğiniz detayları kolaylıkla yaptırabilirsiniz.

Prefabrik Ev Modelleri Türkiye’nin Her Noktasında Kullanılıyor

Prefabrik ev modelleri 2022 yılında da oldukça rağbet görüyor. Kullanım oranlarının artması nedeniyle herkesin ihtiyaç duyduğu ev modelini üreten prefabrik sektörü kaliteli, eşsiz tasarımları kullanıcılar ile buluşuyor. Dünyanın dört bir noktasında kullanılan prefabrik evler, çevreye duyarlı kurulumları ile de çevre kirliliğini önlüyor. Prefabrik evler Türkiye’de de en çok kullanılan modeller arasında yerini alıyor. Eski verilere bakıldığında tercih edilme oranı yaklaşık olarak %80 oranında artış gösteren prefabrik evler, klasik betonarme yapılardan oldukça farklı özelliklere sahiptir. Prefabrik evler kolay kuruluma sahip olmasından dolayı Türkiye’nin her noktasına kurularak hayal ettiğiniz eve kavuşmanız sağlanıyor. Düz bir zemin üzerine inşa edilen prefabrik evler, her detayı hazır bir şekilde sizlere teslim ediliyor. İmar izni alınan tüm bölgelere rahatlıkla kurulan prefabrik ev boya, yer döşemesi, elektrik tesisatı, su tesisatı gibi tüm ayarlamaları yapılarak sizlere sunuluyor. Bu süreçlerde ekstra herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmadan ekonomik yönden de sizlere katkı sağlıyor.

Prefabrik evler sağlamış olduğu fiyat avantajı ile günden güne çoğalıyor. Sizler de kendi bütçeniz ile uyumlu olan prefabrik evlere bakarak dilediğiniz modeli tercih edebilirsiniz. İster villa prefabrik, isterseniz de dublex prefabrik seçeneklerinden yararlanarak prefabrik ev modellerini yaptırabilirsiniz.

Ucuz Evlere Prefabrik Sektörü İle Sahip Olun

Prefabrik evlerde belirlenen fiyat politikası oldukça uygun olmasından dolayı bireylerin bütçelerine kolaylıkla uyum sağlıyor. Prefabrik ev fiyatlarını etkileyen en önemli faktörlerden bir tanesi kullanılan malzemeler, tercih edilen ev modelidir. Prefabrik dublex evler ile standart prefabrik evlerin fiyatları oldukça farklıdır. Ancak dilerseniz 35 m2 büyüklüğünde oldukça uygun fiyatlara bir prefabrik evde yaptırabilirsiniz. Ucuz prefabrik evler sayesinde evi olmayan herkes hayallerinde ki evine kavuşuyor. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenize imkan tanıyan prefabrik evler kısa süre içerisinde hazırlanıyor. Sizler de sunmuş olduğu avantajlardan ve uygun fiyatlardan yararlanmak isterseniz prefabrik evleri tercih ederek yaptırabilirsiniz.