Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine kumanyalarını ulaştıran Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanlığı başlatmış olduğu "Yollarına Işık Ol, Bir Kitapta Sen Koy" kampanyası ile Muş İlimizde bir köy okulunun yeni yapılan kütüphanesine destek oldu.

​Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanlığı 13 Mayıs tarihinde başlatmış olduğu "Mektup Kardeşliği" projesi Muş İlinin Bulanık İlçesine Bağlı Gündüzü ilk ve Ortaokulunu kardeş okul olarak belirledi. "Mektup Kardeşliği" projesi ile Ülkü Ocaklarından onlarca mektup orada okuyan çocuklara ulaştı.

"Mektup Kardeşliği" projesi ilerledi ve büyüdü. Okulun kütüphane eksikliğinin haberini alan Trabzon Ülkü Ocakları okul kütüphanesine destek olmak için ilk ve ortaokul denginde 350 tane kitap başta olmak üzere test kitabı, Türkçe Sözlük, İmla Kılavuzu, Boyama Kitapları, Haritalar vb. kırtasiye malzemeleri ile birlikte hazırladığı malzemeleri bugün Muş'a gönderdi.

Mektup Kardeşliği ve Bir Kitapta Sen Koy kampanyalarının çok verimli geçtiğini belirten Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Mihrab Altınışık " Muş İlimizin Bulanık İlçesine Bağlı Gündüzü Köy okulumuzda okuyan ilk ve ortaokul denginde ki evlatlarımızın eğitimlerine katkı sunmak adına okul kütüphanesi için hazırladığımız kitaplarımızı Allah'ın izni ile gönderdik. Trabzon Ülkü Ocakları olarak sadece şehrimizde değil çevre İllerimize ve Ülkemizin her yerinde ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyoruz. Gündüzü Okulunda ki yavrularımızın eğitim, gelişim ve çalışmalarına destek olan bu kitap kampanyasına katılan herkesten Allah razı olsun" dedi