Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında oynanan karşılaşmada Trabzonspor, Samsunspor’u farklı geçti. Maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Ernest Muçi, ortaya koyduğu oyunla yine gündem oldu.

Karşılaşmanın ardından yorumcu Erman Özgür, Muçi’nin olası bonservis bedeline dikkat çekerek, “Sezon sonunda 25 milyon euroya satılırsa şaşırmam” değerlendirmesinde bulundu.

Erman Özgür açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Bir Muçi resitali izledik. Trabzonspor bu sezon sonunda Muçi’yi Beşiktaş alıp 20–25 milyon euroya satsa hiç şaşırmam. Böyle devam ederse bu oyuncu bu paraları eder. Beşiktaş’a geldiğinde tarihin en pahalı transferiydi. Bire birde adam geçiyor, dripling yapıyor, harika paslar atıyor. Asist yapıyor, şut deniyor. Dün penaltı kazandı ve golü yaptı, asist yaptı. En az iki asistlik daha yapabilirdi dün ama kaçırdılar. Samsunspor gibi zor bir deplasmandan 3-0’lık galibiyetle dönüyorsanız, bunu öncelikle 10 numaranıza borçlusunuz. Maçın adamı kesinlikle Muçi’ydi. Ayrıca Arnavut Milli Takımı ile Dünya Kupası’na gitme ihtimali de var. Finalde Polonya ile oynayacaklar.” İfadelerini kullandı.

Ekran Resmi 2026 02 08 21.10.53