Trabzonspor’un yeni transferi Mustafa Eskihellaç olumsuz hava şartları nedeniyle Trabzon’a gelişinde aksaklık yaşamıştı.
Trabzonspor’un yeni transferi Mustafa Eskillehaç, sabah saatlerinde sözleşmesini feshederek Trabzon’a doğru yola çıkmıştı ve Gaziantep’e uçağın inememesi nedeniyle karayolunu tercih eden Mustafa’nın başına talihsiz bir olay gelmişti.
YOLDA KALDI
Sivas-Malatya yolu arasında yolun yoğun kar yağışı nedeniyle kapanması sonrası yeni transfer Mustafa Eskihellaç yolda kaldı. Çekici yardımı ile Malatya’ya geçen Mustafa, burada bir süre dinlendikten sonra Trabzon’a yeniden hareket etti.
TRABZON’A GELDİ
Malatya’da bir süre kaldıktan sonra Mustafa Eskillehaç’ın sabah saatlerinde karayolu ile Trabzon’a geldiği öğrenilirken oyuncunun sağlık kontrollerine girmesi bekleniyor.