Futbolun tatile çıktığı 42 maçlık adına sızlanma veya ağlama ligi denilen maraton sona erdi.

Bu vesile ile 61saat ekibi arkadaşlarımla birlikte bu koca sezondaki gelişmeleri siz değerli taraftarlarımıza yılınmadan, korkmadan acaba ne derlere kulak asmadan aktarmaya çalıştık...

Takdire şayan tepkilerini alırken kendi adıma tektük de olsa çatlak sesler çıkmadı da değil...

Gerek yurt dışından gerek ülkemizin tüm şehirlerindeki tüm Trabzonspor sevdalılarını selamlıyor ilgilerine teşekkür ediyorum...

Ve yeni sezonda yeni umutların yerine bir maçta yüzde seksen goldü diyen diğer maçta gol değildi denilmeyeceği, Ali Cengiz oyunlarının sona ereceği bir lig temenni ediyorum...

Şimdi sözü daha uzatmadan transfer ayı olduğu için biraz da onu konuşalım.

Bildiğim kadarı ile Avcı hoca kargadan başka kuş tanımam deyip yaşları 35'lik olan futbolun sonuna gelmiş deneyimli 6'sı asıl 4'ü yedek 10 oyuncu talep etmiş!

Ağaoğlu tarafından birkaçının alındığını da biliyorsunuzdur.

Böyle bir projenin Trabzonspor'un yapısına uyup uymayacağını şimdilik bir tarafa koyup bu projeyi hayata geçirmenin hedefi şampiyon olabilmekse böyle uygulamaların ikinci ligden bu yana hüsranla bittiğini çok gördüm.

Şahsen bu heveste olan takımların ismini ve sonunu örneklemeyeceğim.

İkincisi ve ta kendisi diyeceğim realite güçlü olup alın teri akıtarak devirleri geçti azizim şayet öyle olmasa idi taraflı tarafsız tüm futbol severlerin parmakla gösterip ayakta alkışladığı Trabzonspor'un şampiyonluğu elinden alınmazdı.

Şampiyon olabilmek için hakemliğin yan odalarına uğrayacak icazet alacaksınız!

Kural 1...

Masada kuvvetli olacaksınız hakkınız yendiğinde fazla mütevazi olmayacaksınız, oyunu ne yazık ki kuralına göre oynayacaksınız.

Bir daha şampiyonluğun çalındıktan sonra UEFA'nın ve FİFA'nın şaşı kaldığı önce UEFA maçlarına sonra şampiyonlar ligine iştirak edip piyon rolünü oynamayacaksınız.

Onun için o günleri asla yaşamamak içim unutmayacaksınız ve tedbirli olacaksınız...

Son olarak ise paramız yok deyip yaşlı oyunculara oluk oluk para akıtmayı maharet saymayı bırakacaksınız.

Kendi gençleriyle tüm yokluklara rağmen bu takımı Avrupa'da söz sahibi yapan ve geleceğe miras bırakan değerlerinizden yola çıkıp kendi insanınıza değer vererek yabancıya el bebek gül bebek kendi gencinize hadi ordan bebek demeyeceksiniz!