Ünal Karaman’ın Göztepe maçından sonra yaptığı açıklamalara takıldım.  Kısaca ne demişti Ünal hoca: “Ben oyuncumu sahaya çıkartıyorsam her türlü tepkiyi üzerime alırım. Onları sahaya çıkartan benim. Korkmam, sinmem… Onur Kıvrak bu takımın kaptanı ve her türlü fedakarlığı da yapıyor, evet yakışmayan gol yedi..” diyor ve Onur Kıvrak’a gelinceye kadar bir sürü hata yapıldığından bahsediyor Ünal hoca.

Ünal hoca, o zaman bizde birinci golden başlayalım.  7’ye 2 yakalanıyorsunuz, amatör takım yapmaz. İkinci golde de, 5’e 2 yakalanmışsınız. Olacak iş değil bu.  Acaba biraz da çuvaldızı kendinize batırmanız gerekmiyor mu? Sorgulayacağız diyorsunuz biraz geç kalmadınız mı? ‘Atı Alan Üsküdar’ı geçmek üzere… Şuan basit bir hesap-kitap yaptım… Alanyaspor ve Göztepe maçlarını kazanabilseydiniz liderlik koltuğu Trabzonspor’undu... Bilmem anlatabildin mi?

Ağzı burnu kırılmıştı!

Mustafa Akbaş’ın yetenekleri sınırlı olabilir. Suçu tekmeye kafa atmak galiba.. Hatırlayın ağzı burnu kırılmıştı bir maçta ama yine de kimselere yaranamıyor. Sanırım Trabzonlu olmanın bedelini ödüyor. Göztepe maçında hata yaptı diye yuhalanması hiç doğru hareket değildi. Trabzonlu futbolculara karşı her zaman bu şehirde tepki olmuştur. Olmamalı diyorum. Nasılsa bizim adamımızdır diyoruz öldürmekten beter ediyoruz Trabzonlu futbolcuları. Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’e de tepkiler oluyor, bu da doğru değil. Ama yabancılar en küçük bir hata yapsalar alkışlanıyor.  Bu işte sizce de bir gariplik yok mu? Yapmayın böyle diyorum. Trabzonlu futbolcu kardeşlerimize biraz sahip çıkalım. Zaten zor günler yaşıyor Trabzon takımı. Birilerinin ekmeğine yağ sürmeyin!

Kasımpaşa Trabzon’u yenerse işler karışır…

Her şey para değil…

Alanyaspor ve Göztepe maçlarını kaybeden Trabzonspor, Kasımpaşa maçını da kaybederse hem Ahmet Ağaoğlu yönetimi, hem de Teknik Direktör Ünal Karaman’ı sıkıntılı günler bekler ve işler çok karışır…  Bu yüzden diyorum ki, Trabzonspor’un ne yapıp edip Kasımpaşa’yı Trabzon'da yenmesi gerekiyor. Kazanabilir mi? Trabzonspor, tabi ki kazanabilir... Fakat Ünal Karaman’ın daha fazla ders çalışması gerekiyor. Trabzonsporlu futbolculara da şöyle bir uyarımız olsun. O büyük formanın kutsallığını unutmayın. Hakkını verin. İki kişilik oynayın. Galatasaray maçındaki gibi nefes aldırmayın. Gerisi kesin galibiyet olur. İşlerin karışmaması için sizlere büyük görevler düşüyor. Evet para alamadığınızı biliyoruz ama her şey para değil. Bunu sakın unutmayın…

Rodallega canını sıkmasın işine baksın…

Göztepe maçında Burak yılmaz oynadı diye Rodallega bence canını sıkmasın. Evet Ünal Karaman Göztepe'ye karşı 11’de Burak Yılmaz ile başlamaması gerekiyordu. Rodellega’ya bir haksızlık olmuş gibi gözüküyor ama Rodallega bence canını hiç sıkmasın, işine baksın. Burak Yılmaz’a gelince, sakatlıktan yeni çıktığı için hazır değildi. Yoksa Burak Yılmaz her takıma lazım bir golcüdür. Geçen yıldan örnek verelim. Büyük özverili oynadı, sakat sakat oynadı. Tek bacağıyla 23 gol attı. Aslında Burak Yılmaz’a kimsenin kızdığı falan yok. Sadece saha dışında yanlışlar yaptı, yapmaması gerekiyordu. Sonuçta taraftar anlaştığına göre artık eskiyi kurcalamanın da bence mantığı ve anlamı yoktur. Benden söylemesi…