Geçen 2 maçtır yeni yapılanan takımız. 2-3 oyuncuya ihtiyacımız var mazeretini dün akşam ki rezaletten sonra artık transfer konuşmayacağıza bağladı. Eşi benzeri bulunmayan hocamız ekledi “çünkü kafamız sahada olmuyor” buyurdular.

Siz ne dediğinizin ne de yaptığınızın farkında mısınız yoksa dalga mı geçiyorsunuz?

Bırakın Ghilas’ı bırakın Jahovic’i bir Tayfur koskoca Trabzonspor’u adeta rehin aldı. Yani derseniz yanisi bir Tayfur’u bordo mavililer marke edemediler. Ne yalan söyleyelim adamlar adam gibi oynadılar.

Trabzonspor’un yapması gerekeni dün ki takım Göztepe yaptı. Bir başka değimle bir sonraki maç için şut çalışması yapar gibiydiler. Kaçırdıklarının yanında Onur’un kurtardıkları olmasa tarihi fark olurdu. Bu takım şampiyonluk senesinde sen hala bize hikâye okuyorsun lafla peynir gemisi yürümüyor efendi!


Dün akşamki kepazeliğin mantıklı bir açıklamasını yapmalısınız. Trabzonspor bu olamaz. Ne önü var ne arkası ne de ortası.
Kucka ile Okay 3 maçtır bağırıyorlar biz birbirimizi tamamlayamıyoruz bize bir çare bul diye ama ne gezer?
Bir adamı dahi tutamayan panik içerisinde fırtınaya yakalanmış gemi gibi liman ararken sen ne yapıyorsun benim gibi seyir ediyorsun?
Hakkını yememek lazım geleceğin yıldızı olur dediğin Abdülkadir’in 87’de oyuna alarak oyuna müdahale ettin.
Yine hakkını iade edelim hiç kimsenin yapamadığı bu tür oyuna müdahaleleri sen tek dün akşam değil hemen hemen bütün maçlarda yapıyorsun. Onun için yalakaların seni hep tek geçiyorlar.  Bir Bordo Mavili formamız vardı. Nedenini bilmiyorum ama adeta plaj atletine çevirdiniz.

 Allah’tan Göztepe’nin seyircisi yoktu da Trabzon Kümeye bağırmadılar.
Evet, hiç olmadı. Trabzonspor taraftarı dün akşam sadece üzülmedi. Utandılar. Sahi sen dün maçtan sonra ne yaptın?
Olur, böyle şeyler kaza mıdır dedin yoksa başını iki elinin arasına alıp ben ne yapıyorum mu dedin?