Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 101. yıl dönümü Ortahisar’da coşku ile kutlandı. Ortahisar Vefa Sosyal Destek Grubu personelleri hem kıyafetleri hem de hizmet araçlarıyla şehri ay yıldızlı bayraklarla donattı. 

Başkan Genç, 19 Mayıs’ın yıldönümünde şunları söyledi: “Esareti kabul etmeyen, hürriyetinden asla vazgeçmeyen, zulme ve zalime boyun eğmeyen aziz milletimizin varlık-yokluk mücadelesinin ilk adımıdır 19 Mayıs. 

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız için mücadele eden tüm kahramanlarımızı rahmetle yad ediyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı el kalbi duygularımla kutluyorum.”

Kovid-19 salgınının ülkemizde başladığı ilk andan itibaren örgütlenerek harekete geçen ilk vefa sosyal destek gruplarından biri olan Ortahisar’ın başarılı çalışmaları vatandaşlar tarafından alkış alıyor. 

19 Mayıs coşkusunu yaşatmak için hizmet araçlarını bayraklarla donatan, hoparlörlerden İstiklal Marşı çalan ve şehrin dört bir yanına bayrak asan Ortahisar Vefa Sosyal Destek Grubunun ilerleyen günlerde Ramazan Bayramı için çok güzel fikirleri ve projeleri bulunmakta. Bizler de bu vefakar çalışmaları takdir ediyor, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.