Ortahisar Belediyesi, müzikseverlerin hafızalarında derin izler bırakan, Türk sanat müziğinin unutulmaz eserlerinin seslendirileceği Nostalji Konserleri’nin dördüncüsünü, ‘Gönül Penceresinden’ temasıyla 24 Aralık Çarşamba düzenleyecek.

Ortahisar Belediyesi, kentin sosyal yaşamına ve kültür merkezi kimliğine değer katan kültür ve sanat etkinliklerini düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Ortahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Nostalji Konserlerinin dördüncüsü, ‘Gönül Penceresinden’ temasıyla sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Türk sanat müziğinin unutulmaz eserlerinin seslendirileceği konser, 24 Aralık 2025 Çarşamba günü saat 16.00’da, Ortahisar Belediyesi Orhan Karakullukçu Salonu’nda (-2. Kat) gerçekleştirilecek. Konserde; solistler Vecdi Bülent Çifçi, Aleyna Çolak, Ali Kemal Mumcu, Sevim Eroğlu, Selçuk Macit, Özlem Göktopal, Selma Yazıcı ve Nurşen Dayı Doğan sahne alacak. Ud, keman, kanun, klarnet ve ritim sazlardan oluşan güçlü saz heyeti de sanatçılara eşlik edecek. Konserde; “Gönül Penceresinden”, “Senede Bir Gün”, “Kalbimin Sahibi Sensin”, “Ben Küskünüm Feleğe”, “İndim Havuz Başına” gibi Türk sanat müziğinin dillerden düşmeyen eserlerinin de aralarında bulunduğu birbirinden güzel şarkılar seslendirilecek.

BAŞKAN KAYA, MÜZİKSEVERLERİ KONSERE DAVET ETTİ

Sanatın bir kenti ayakta tutan en önemli değerlerden biri olduğuna vurgu yapan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, tüm Trabzonluları nostalji konserine davet etti. Başkan Kaya, “Sanatla nefes alan, müzikle yaşayan bir Trabzon hayal ediyoruz. Nostalji Konserlerimizle hem geçmişe bir yolculuk yapıyor hem de kültürümüzü gelecek nesillere aktarıyoruz. Bütün hemşehrilerimi, eğlenceli vakit geçireceğimiz bu güzel konsere davet ediyorum” dedi.

Kaynak: Ortahisar Belediyesi Basın Bülteni