Zeytinburnu OSGB firması için profesyonel çözümler adına Ekşioğlu OSGB ile iletişime geçebilirsiniz.

İş sağlığı ve güvenliği konusunda her kurumun hem personel güvenliği hem de iş verimi için tüm gereklilikleri sağlaması gerekmektedir. Her yıl yaşanan iş kazaları ve meslek hastalıkları kişilerin yaşam kalitesini büyük düzeyde düşürmektedir. Bu nedenle kurumların sektörlere yönelik olarak yerine getirmesi gereken bazı zorunlulukları bulunur. Bu zorunluluklar, işin tehlike sınıfına göre değişkenlik göstermektedir. Zeytinburnu iş güvenliği firması Ekşioğlu, tüm detaylarını risk faktörlerin göre ele almaktadır.

İş kazaları, meslek hastalıkları gibi insan hayatını derinden etkileyen hususlar konusunda alınması gereken bazı önlemler bulunmaktadır. Aynı zamanda kanunlar nezdinde de işverenlerin personelleri için yerine getirmekle yükümlü olduğu sorumluluklar söz konusudur. Tüm bunların bilincine varabilmek, personellerin sektöre yönelik iş sahasında uyması gereken kuralları biliyor olması, işverenin güvenli bir ortam yaratabilmesi son derece önemlidir.

Ekşioğlu Zeytinburnu İş Güvenliği Firması Hedefleri;

1.İşyerlerinde iş gücü ve iş günü kayıplı kaza oluşumunun önüne geçmek, hatasız çalışma ortamı geliştirmek

2.Sektör nedeniyle gerekli işyerlerinde çalışanların kişisel koruyucu donanımlarını kullanma oranını maksimum düzeye çıkarmak

3.Ekipmanlardan doğabilecek iş sağlığı ve güvenliği risklerinin önlenmesine dair planlı ve zamanında bakım yapılmasını sağlamak,

4.İşyerlerinde potansiyel risk oluşumunu önlemek.

Her yıl birçok kişinin gerekli önlemler alınmaması nedeniyle yaşamını yitirmesi ya da meslek hastalığı sonucu işini yerine getiremiyor olması OSGB kavramının önemini gözler önüne sermektedir. Bu bağlamda özellikle şantiye, endüstriyel alan, sanayi bölgeleri gibi tehlikeli iş sınıfındaki çalışanların sağlık ve güvenliklerinin önemle takip edilmesi gerekmektedir. Gaziosmanpaşa osgb firması bünyesinde temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri, firmanızın sektörüne özgü riskler ve çalışmalar doğrultusunda hazırlanıp personel bu kapsamda eğitim verilmektedir. Gaziosmanpaşa iş güvenliği firması ile iletişime geçmek için eksiogluosgb.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ekşioğlu Şile OSGB firması, 2016 yılından bugüne uzman ekibi ile şirketlere İş Sağlığı ve Güvenliği danışmanlık hizmeti sunuyor. Şile iş güvenliği firmaları içerisinde müşteri memnuniyeti odaklı çalışma politikası ile ön plana çıkan kurumumuz, şirketiniz için en doğru yönlendirmeleri sağlamaktadır.