Trabzonspor, Rizespor maçı biteli 11 gün oldu ama spekülasyon ortamı bitmedi.

Ersun Yanal’ın maçtan sonraki incileri ile başlayıp devam edelim. Maçın bitiminde hoca coşkumuz kazanmaya yetmedi dedi. Nasıl bir coşku ise devam edelim.
9 yabancı oyuncu işin vahametini anlamadı daha doğrusu anlatamadıkça oyuncuları taraftarların önüne attı.


Bakıyor ki toplumun gazı düşmüyor tekrar maçın devre arasındaki oyun memnuniyetsizliğini anlatırken en sonda söyleyeceğini en başta söylüyor. “Ayıp olur, utanırız. Böyle oynarsanız.” Hoca haklı mı yerden göğe kadar haklı!

Trabzonspor’un teknik adamı böyle demeli. Demeli idi de peki sahaya çıktıktan sonra neler yaptı?

Koskocaman bir hiç, bu yıl hiç oynamayan Abdulkadir’i cezalandırırcasına 85. Dakikada oyuna aldı. Hem de o atmosferde peki başka ne yaptı ağzını bile açmadı. Maç bitene kadar. Ne oyuncuya müdahale etti ne de oyuna 2-1 olunca da kendini yedek kulübesindeki oyuncuların arasında buldu.

Önce “oyuncularım yabancı beni anlamıyor” dedi sonra “böyle oynamaya devam ederseniz ayıp olur, utanırız” salvosu atarak kendini yabancı oyuncuların anlamadığını bile anlamadı. Asli görevi yorumculuk olan Ersun Yanal’ın mesleğine bir yenisini daha ekledi. O da mazeret üretmek. Üstüne yoktur geldi geleli hangi gelişi derseniz hepsi birden en büyük icraatı o oyuncuların olmadı şunları da alın tutmadı yanlış oldu yenilerini alın. Alın da gelecekteki planlarımı gerçekleştireyim. Siz beni o zaman görün dercesine. Başarısızlıklarını hep gizlemeye çalışıp kendinden başkasını kamuoyu önüne attı kulübü başarılı yapamadı ama kendinin saçma sapan icraatları ile başarılı olurken taraftarlar “yeter artık Ersun’la olmaz” dese de yönetim de “Ersun’suz olmaz” diyor.

Devamı gelecek..