Dünkü maçtan sonra Avcı futbolcularımı kutluyorum Trabzonspor iyi yolda dese de kazın ayağı hiç öyle değil...

Kendi de bu realiteyi biliyor olacak ki bir gazetecinin Peres sorusuna aşırı sinirlenip Playstation oynamıyoruz diyerek bir pokuç oynamıyoruz demediği kalmış!

Herkes görevini yapacak hoca...

Gazetecinin görevi o sormak senin de görevin güzel güzel cevaplamaktır...

Süslü kelimelerle işi boğuntuya getirmek kimseye bir yarar sağlamaz.

Bu kadarla yetinip dönelim takıma...

Molde takımı Trabzon'da girdiği pozisyonlara aşağı yukarı orada da girdi amatörce de olsa birde gol attı ki tura mâl olabilirdi yani defans bildiğiniz gibi defans arızası Molde maçları ile sınırlı olmadığını herkes biliyor.

İlk maçta bireysel de olsa atak üzerine atak tazeleyen coşkulu kazanma arzusu ile dopdolu olan forvet ikinci maçta oldukça durağandılar.

İlk maçın mimarı Bakasetas ve her maç devleşen Uğurcan yine yaptılar yapacaklarını arkadaşlarını sırtlayıp tura taşıdılar.

Maçın özeti budur.

Son dakika: Trabzonspor Norveç'te turladı! Penaltı vuruşlarında gelen  galibiyet... - Son Dakika Spor Haberleri

Fazla lafa gerek yok sanırım.

Ancak Avcı hocaya birkaç sözüm olacak ilk maçta rakibe verilen pozisyonlara iki gol birden atan oyuncuya tedbir alacağım dedin yine benim gibi seyrettin.

Takım golü bulduktan sonra ikinci golü arayacak gücü kalmayan oyunculara kanca atıp oyunu hareketlendirme yerine seyretmeyi yeğeledin.

Daha işin başındayız pas üstünlüğü trafiği önceliğimizdir diyorsun da seçtiğin bu oyuncu grubunun özzellikleri takım oyununa cevap verebileceğini zannetmiyorum.

Bu oyuncuların çoğu bireysel yapıya sahip görünüyorlar olmayacak duaya amin demeyelim.

Ben yazayım dedim sonra içime dert olur.

Bak hocam bu sevda grubunu şampiyonluğa şartlandırdınız olmazsa olmaz diyorsunuz bunun bedeli ağır olur lütfen sahaya dön ufak tefek işlerle uğraşma, ha unuttum defansın böyle saçmalamasının tek sebebi var oda orta sahadır.

Bu oyuncularının nereden geldikleri kim oldukları önemli değil akıtacakları ter ve verecekleri mücadele önemlidir.

Alın terinin emeğin çalınmadığı hakkın adaletin öne çıkarıldığı bir sezon dileği ile herşey gönlünüzce olsun....