BÜYÜKŞEHRİ BİZ KAZANACAĞIZ

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atakan Aksoy’un, aday adaylığını açıkladıktan sonra gerek sosyal medyadan gerekse gündemden uzak kaldığını dün ifade etmiştik.

atakan aksoy 61SAAT ile ilgili görsel sonucu

Bu yazının hemen ardından Atakan Aksoy’un Çarşamba günü kahvaltılı bir basın toplantısı yaparak Trabzon basını ile bir araya geleceği bilgisi basın mensuplarına ulaştırıldı.

Ve yine hemen akabinde akşam üzeri Atakan Hoca bir paylaşım yaparak ‘Öncelikle, iyi akşamlar diliyorum. Aday Tanıtım Törenimiz bağlamında tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.

Trabzon'da; ziyaretlerimize devam ediyoruz. Düşüncelerimizi, projelerimizi, ziyaretlerimizde kapsamlı olarak değerlendiriyoruz ve Kendimizi arz ediyoruz. Hemşehrilerimizin Bizi sahiplenmesi, desteklemesi motivasyonumuzu çok daha artırıyor.

Trabzon'un profesyonel bir Belediyeciliğe ihtiyacının ötesinde zorunluluğu var.

Birçok yeni proje önerimiz olacak. Hazırlıklıyız. 

Trabzon'un en büyük sorunlarından birisi de imar sorunları ve uygulamaların objektifliği noktasındaki önemli problemler.

Rantı bütüncül bir anlayışla oluşturan ve objektif dağıtan bir Belediye, Şehrimize çok büyük bir moral ve motivasyon ve güç kazandıracaktır. Son derece önemli, uygulanabilir ve güç oluşturan projelerimizle, kısa zaman içerisinde, Sizlerle çok daha etkin olarak bir araya geleceğiz.

Tekrardan Saygılar sunuyorum’ ifadelerini kullandı.

Aksoy ile telefonda da görüştük, hazırlıklarının büyük bir hızla sürdüğünü belirten Atatan Hoca, ‘Bazı partiler seçim kampanyalarının Şubat ayında başlayacağını duyurdu. Belli ki bu seçimi hafife alıyorlar. Belli ki Trabzon’daki sıkıntılardan, sorunlardan halkın memnuniyetsizliğinden haberleri yok.

Bu millet her şeyi görüyor ve bu şehre gerçekten bu şehrin evladını, bu şehrin yaşayanını, bu şehrin sorunlarını sokaklarını bilen kişileri seçecekler. Bu seçimi biz milletimiz, Trabzon halkı kazanacak’ ifadelerini kullandı. Bir de şunu hatırlatmakta fayda var. Atakan  hocayı bilen bilir. Sessiz olduğunda mutlaka güçlü bir üretim sürecinin içindedir.

O İLÇE BAŞKANLARI İŞARET Mİ ALDI

AK Parti’nin 4 ilçe başkanı görevlerinden istifa etti.

Trabzon'da 4 ilçede istifa haberi!Yine 61saat.com’un ilk kez duyurduğu bu istifa haberleri Ak Parti kulislerini hareketlendirdi. Ve o ilçe başkanlarından 3’ü ile ilgili olarak da şu yorum yapılıyor.. İlçelerinde belediye başkan adayı olarak gösterilecekler…
İşaret verildi, istifa edin dedi..

Hayrat ilçe başkanı Salih Öztel

Akçaabat ilçe başkanı Emre Akgün

Ve Beşikdüzü ilçe başkanı Harun Demirci..

Vakfıkebir ilçe başkanı Enver İskender’de da istifa etti ama onun istifası belediye meclis üyeliği için…

Vakfıkebir’in büyükşehir belediye meclis üyeliğine gelmek için istifa ettiği biliniyor.

Diğer üç ilçe başkanı belediye başkanlığı için taaa baştan bu yana bir hazırlık içinde..

Teşkilat içindeki görüşmelerde de bu üç ilçe başkanı belediye başkan adaylığı sinyalini de vermişlerdi.

Beşikdüzü ilçe başkanının istifası sürpriz gibi gelse de Belediye başkanı Bıçakçıoğlu, bir dönem belediye başkanlığı yapacağını deklere ettiği için ilçe başkanına da destek veriyor.

ARTIK VOLKAN ABİNİN KAPISINI ÇALIN

Trabzonspor kongresindeki bu fotoğraf, CHP’nin ilgililerine artık Volkan Abi’nin kapısını çalın dedirtecek cinsten..

Bir eski belediye başkanı Atay Aktuğ, bir eski belediyeci ve Beşikdüzü CHP belediye başkan aday adayı Cahit Erdem, Volkan Canalioğlu ile samimi içten ve gülen bir yüzle poz vererek mesajlarının alınmasını istedi..

Artık Volkan Abi’nin kapısı çalınmalı diye okunan bu fotoğraf kime ne gibi bir çağrışım yapar bilinmez ama, CHP’nin Trabzon’da seçime asılmak için Volkan Abi’den başka şansı yok diyenlerin sayısı oldukça fazla.

SANDIKTA HACISALİHOĞLU HAREKATI

HAYRETTİN hacısalihoğlu ile ilgili görsel sonucu

Bugün, Trabzonspor yönetimi için yapılacak oylamada liste delme harekatı olur mu.?

Bilemiyoruz ama bir çok genel kurul üyesi, listeye, yeni yönetimde yer verilmeyen Hayrettin Hacısalihoğlu’nun adını yazacaklarını belirtti.

Bu organizeli bir hareket olur mu? Sanmıyoruz eğer olursa, o liste delinir, Hacısalihoğlu da listeye girer..

Ama, görünen o ki bu harekat organizeli olmayacak..

Ancak yine de Hacısalihoğlu’na hatırı sayılır oy çıkacak.. Bekleyip göreceğiz..

REVİ ANKARA’YA GİDİNCE

HAYDAR REVİ ile ilgili görsel sonucu

AK Parti Trabzon il başkanı Revi önceki gün Ankara’ya gitti, Ortahisar hareketlendi..

Birilerinde bir panik bir heyecan. Birilerinde bir beklenti bir merak..

Haydar Revi durup dururken niye Ankara’ya gitti..

Ne yapmaya gitti.. Ne yapacak. Kiminle görüşecek.. Yoksa Ak Parti’nin Ortahisar adayı mı belli oluyor.

Yoksa bu görev Revi’ye mi tevdi edilecek…

Ortahisar ilçesi Ak Parti kulisleri karıştı gitti.

Revi, Ankara’ya, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nun Musa Ustaoğlu’nun düğününe gitti..

Revi’nin yakınındaki isimler, paniğe kapılanlara sosyal medya üzerinden şu çağrıda bulundu.

Rahat olun.. Panik yapmayın… Sonuçta düğüne gitti. Genel Merkezde kulis atmaya kararları yönlendirmeye gitmedi… Sakin olun..

BİR TRABZONSPOR SEVDALISI

Bir Trabzonspor sevdalısı dediğimiz kişi yönetim kurulu eski üyesi Muhittin Öztürk…

Öztürk Trabzonspor kurulduğundan bu yana onunla yan yana.. Kah yönetici kah heyecanlı bir taraftar.. Ve özellikle kulübün yaptığı bütün genel kurullara katıldı. Kulüp kritik eşiğe geldiğinde yapılan toplantılara katıldı ağabeylik yaptı.

Kulüp kötü yönetirliğinde ses verdi… Kulüpte bir şeyler iyi gitmediğinde çıktı konuştu.. Hayatı hep Trabzonspor. Ömrünü Trabzonspor için tüketti..

Neşeli, sevecen ve esprili bir ağabeyimiz.. O’nun için Trabzonspor’un istanbul hariç her maçı deplasman.. Trabzon deplasman, Ankara deplasman yurt dışı müsabakaları deplasman.. Her yerde her koşulda Trabzonspor’un peşinde…

Muhittin Öztürk bu camianın istikrar abidesi, neşesi duyarlı insanı ve gerçek taraftarıdır.. Dünkü genel kurula da geldi.. Yerini aldı.. İyi ki varsın Muhittin Abi..