BALTA'NIN KEÇİÖREN MESAİSİ



Ak Parti genel merkezi özellikle Ankara seçimleri ile ilgili olarak işi çok sıkı tutuyor.
Kulağımıza gelen bilgilere göre, başkentin hangi ilçesinde Anadolu’nun hangi illerinden yoğunluklu nüfus var tespit ediyor, seçmen listelerine inceliyor sonra o il’in milletvekillerini o semte seçim çalışması için görevlendiriyor… İşte böyle bir görevlendirme Trabzon Milletvekili Muhammet Balta’ya yapıldı.. 
Balta, bugüne Keçiören’de partisinin başkan adayı Mehmet Özhaseki ile başlayacak. Alan ve sokak çalışmasına katılacak.. Balta, dün de Trabzon’da partisinin SKM’si tarafından verilen görevle Çarşıbaşı’ndaydı.. Önce kadın kolları ile bir araya geldi. Sonra ilçenin eğitimcileri ile.. 
Özellikle eğitimcilerin bir dönem Ak Parti’nin önemli projelerinden  olan barış süreci konusundaki soruları ile bu toplantı bilimsel siyasi bir toplantı havasına döndü..
Balta hem  alan hem de bu tür bilimsel siyasi toplantılarda bayağı yetenekli yeterli ve insanları ikna edici özelliği olduğunu da gösterdi.. Muhammet Balta, hakikatten Trabzon’da ve genel merkezde bir güç.. Ve de etkili bir güç.. Üstelik ikna kabiliyeti de bir hayli güçlü.

ZORLUOĞLU'NUN, AKÇAABAT'TAKİ MESAJI



Cumhur ittifakının Akçaabat belediye başkanının projeleri ile ilgili lamsan toplantısında, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun mesajları damgasını vurdu.. 

Zorluoğlu burada da özellikle kendisi 1 Nisan’da belediye başkanı olursa belediye yönetimindeki anlayış farkını ortaya koyacağını söyledi.
Bunu her yerde söyleyen Zorluoğlu, Akçaabat’da birkaç adım daha ileri giderek büyükşehir belediyesindeki üst düzey bürokratik yapılaşmada bizzat o görevlerin adını da söyleyerek şöyle dedi..

“Büyükşehir’in genel sekreteri, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları genel müdürler benim belediyecilik anlayışını belediye çatısı altında tabana kadar yayacaklar.
Halkla benim gibi araya mesafe koymayacaklar. Gönül belediyeciliğini hayata geçirecekler.. Halka bütünleşecekler…”
Böylelikle Zorluoğlu eğer seçimleri kazanırsa 1 Nisan’dan sonra nasıl bir kadro anlayışı ile çalışacağının kriterlerini de belirlemiş oldu.

 MİTİNGİNDE TÜRKÜ SÖYLEDİ



Millet ittifakının dünkü Of mitingi, Selçuk Balcı’nın konseri ile bayağı dikkat çekti..
En dikkat çekici an ise, Millet İttifakının Of ilçe belediye başkanı Hilmi Saral’ın platformda türkü söylemesi oldu..

Hilmi Saral, mikrofonu eline aldı siyasi konuşmaya geçmeden türkü söyledi.. Karadeniz türkülerinden birkaç parça söyleyen Saral’ın bu performansı bayağı beğenildi.. Hilmi Saral türkülerine söyledikten sonra siyasi konuşmaya geçti.. 

Saral böylelikle partisinin mitinginde türkü söyleyen başkan adayı olarak kayda geçti..

 UÇTU UÇTU, BAKIN KİM UÇTU..?

Yerel seçimler özellikle belediye başkan adaylarının her durumu kendileri için bir fırsata çevirdikleri anların da yaşanmasına nedene oluyor…
İşte böyle bir anı da Akçaabat millet ittifakının adayı Osman Akbulut yakaladı.. Akbulut, paramator ile Akçaabat semalarında uçtu…
Belediye Başkanı olacağı ilçeden bir de kendi gözü ile havadan gören Akbulut böylelikle projelerinin hayata geçirilmesindeki bazı zorlukları bizzat kendi görerek, kayda geçti..
Trabzon Havacılık Kulübü Başkanı Şener Bayraktar’la birlikte Akçaabat semalarında uçan Akbulut bir saate yakın havada kaldı.. Bayraktar da iyi partiden belediye meclis üyesi..
İki siyasetçi kuş bakışı gördükleri Akçaabat’a bir kez daha hayran kaldıklarını belirtti..

VE EFSANE ORADAYDI...!



Trabzonspor’un efsaneleşmesinde efsane isimlerden biri de kuşkusuz A.Suat Özyazıcı’dır..
Özyasıcı şu sıralar hasta.. Ancak, Trabzonspor’a ilgisi ve alakası eskisi gibi hala devam ediyor.. Önceki gün, Özyazıcı yıkılan A.Aker stadını görmek istedi..
Yaşamının en güzel anlarına şahitlik eden A.Aker’e gitti.. Şimdi anı olarak bırakılan tribünlere çıktı.. Eline de ilk şampiyon kadronun posterini aldı..
Ve tribünlerde işte böyle bir poz verdi.. Tarihe anılara ve Trabzonspor’un gerçeğine not düşerek..
Sen, Ahmet Suat Özyazıcı… A.Aker ile birlikte tarihsin… Tarih..

 ATAKAN AKSOY'DAN İDDİALI SÖZLER..!



Millet İttifakının Trabzon Büyükşehir belediye başkan adayı Atakan Aksoy’un seçmene sevimle gelen bir yüzü var..
Seçmenle sohbeti esnasındaki mimikleri de bayağı dikkat ve ilgi çekiyor.. Aksoy’la sohbet eden seçmenin hemen Atakan hoca’ya içinin ısındığını görüyorsunuz.
Bir de hoca çoğu zaman da konuşmalarına espriler katarak, daha bir ilgi odağı oluyor.. Atakan Hoca’nın iddialı sözleri de var.. İşte bu sözlerden bazıları..
-Ben belediye başkanı olduğumda, Türkiye’de Atakan Hoca gibi bir belediye başkanı da varmış diyecek herkes
-Ben belediye başkanı olduğumda, bir Atakan Aksoy farklılığı ile belediye başkanı tanıyacak herkes
-5 yılın sonunda Trabzon en renkli, ne güzel, en yaşanabilir şehir olacak. Bunu da Atakan hoca başardı denecek.
-Ben belediye başkanı olduğumda Türkiye’nin en verimli bütçesi Trabzon Belediyesi olacak. Bir çok belediyeye de ilham kaynağı olacağız..

-Ben belediye başkanı olduğumda belediyede kurduğumuz şirketlerle kaynak yaratacağız…