EKREM İMAMOĞLU AKYAZI’DA!
ekrem imamoğlu trabzonspor ile ilgili görsel sonucu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Binali Yıldırım ile kıyasıya bir rekabetin içerisine giren Trabzonlu Ekrem İmamoğlu hemen hemen her gün karşımıza çıkmaya devam ediyor.
İstanbul seçimlerini kesin olmayan sonuçlara göre kazanan İmamoğlu’na karşılık olarak AK Parti cephesi itirazlarda bulunmuş ve oylar yeniden sayıma geçmişti.
Tüm bu gelişmeler ülkenin gündemini meşgul etmeye devam ederken Ekrem İmamoğlu’nun Akyazı’da locası olduğu ortaya çıktı.
Trabzonspor’da daha önce yöneticilikte yapan İmamoğlu Akyazı’da 007 numaralı locayı kullanıyor. 
Batı VIP üst kattan loca alan İmamoğlu’nun komşusu ise Trabzonspor’da kıl payı başkanlığı kaçıran Celil Hekimoğlu.. 
İmamoğlu’nun locası ise hiçbir zaman boş kalmıyor bu hafta da yerinde misafirleri vardı. 
Kritik mücadeleyi takip ettiler hop oturup hop kalktılar….

BELEDİYE’DE ZORLUOĞLU FIRTINASI ESTİ 
Başkan Zorluoğlu'nun ilk ziyaretçisi o isim oldu

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin yeni başkanı Murat Zorluoğlu göreve başladığı ilk gün hemen kolları sıvayarak belediye binasında işe girişti. 
Başkanlık kapısındaki kapılar önce tamamen kapandı. Ardından belediyeye gelen vatandaş danışmaya ulaşamayınca başkanın talimatıyla o kapı açıldı. 
Başkan Zorluoğlu belediyeye seçim dönemi kullandığı minibüs ile gelirken, devir teslim sonrası Cuma namazına belediyeye ait mercedes marka makam aracı ile gitti. 
Devir Teslim töreni esnasında Başkan Zorluoğlu’nun eşi Sevcan Zorluoğlu’nun pür dikkat Başkanı izlemesi korumaları uyararak rozetini düzelttirmesi ve resmen başkan olduğundaki sevinci kameralara an be an yansıdı. 
Zorluoğlu Mazbata sonrası Cumana namazına gitti, Ortahisar’da namazı kılıp geldiğinde önce Beyaz masaya uğradı, nasıl gidiyor çalışmalar diye sordu. 
Çalışanlar ‘İyi gidiyor başkanım’ cevabını verdi. Ardından Zorluoğlu ‘Gelen taleplere cevap veriyor musunuz’ diye sordu. 
Hayır biz vermiyoruz, biz ilgili birimlere ulaştırıyoruz cevabı alınca, hemen bir rapor çıkarılması gelen kaç talebe cevap verildiğinin kendisine bildirilmesini istediği öğrenildi. 
Ayrıca Zorluoğlu vatandaşı oturması için konulan sandalyelerin de eski olduğunu belirterek ‘Bunları hemen değişin’ talimatı verdiği öğrenildi. 
Zorluoğlu Başkanlık katını gezerken TİSKİ Genel Müdür Recep Köksel’ında Özel Kalem Müdürü’nün odasına girerek ‘Burasını ne amaçla kullanıyorsunuz, neden buradasınız’ şeklinde soru yönelttiği öğrenildi. Çünkü kapıda herhangi bir bilgilendirme levhası bulunmuyordu. 


O İSMİ TOPLANTIDAN ÇIKARDI 


Murat Zorluoğlu göreve geldiği günün gecesi daire başkanları ve genel sekreter yardımcıları ile birlikte toplantı düzenleyerek brifing aldı. 
Toplantıya çağrıylan isimler özel kaleme bir liste halinde verildi. 
Herkes toplantıya gelmeye başladığında o anda belediye olan Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Çolak’da belediye idi ve toplantı olduğu, toplantıya genel sekreter yardımcılarının girdiğini görünce, toplantıya girip masaya oturdu. 
Sonrasında bir görevli yanına gelerek ‘Toplantıda olmamanız gerektiği yönünde bize bilgi verildi dışarı çıkar mısınız’ demiş. 
Bunun üzerine büyük şok yaşayan Çolak salonu terk etmek zorunda kalmış. Salonda herkes de Çolak’ın bu durumuna üzülmüş. 





İKİ İSİMLE DEVAM ETMEYECEĞİ KESİNLEŞTİ 

Zorluoğlu Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ndeki kadrolara ilk gün atama yapmaya başladı. Zaten Trabzon’a geldiği günden bu yana kurduğu bir ekip belediyedeki koordinasyon ile ilgili sürekli kendisine bilgi akışı sağlıyordu. Yani oturduğunda zaten ne yapacağı belliydi. 
Zorluoğlu yaptığı toplantılara Genel Sekreter yardımcıları Cengiz Çolak ve Mustafa Akkaya’yı çağırmayarak onları genel sekreter yardımcısı olarak görevlendirmeyeceğini ima etmiş oldu. 
Bu iki ismin yeni görev yerinin Pazartesi belli olacağı gelen bilgiler arasında. 

BÜYÜKŞEHRE SÜRPRİZ İSİMLER GELİYOR 
Ä°lgili resim

Peki Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun yeni ekibinde kimler var, kimlerin ismi geçiyor. 
Belediye’nin en önemli makamlarında bir tanesi olan ve şu anda Davut Çakır tarafından idare edilen Genel Sekreterlik görevine kimin geleceği merak konusu. Bilindiği üzere Davut Çakır Trabzon defterini kapattığını birçok kez dile getirmişti. 
Yerine gelecek ismin, Zorluoğlu ile Elazığ ve Van’da birlikte görev yapan VASKİ Genel Müdürü Ali Tektaş olduğu öne sürülüyor. 
Genel Sekreter Yardımcılığı için geçen ilk isim, Geyikli eski belediye başkanı ve Şalpazarı’ndan Ak Parti’den belediye başkan aday adayı olan Muzaffer Türkmen. 
Türkmen’in ismi Çolak ve Akkaya’dan boşalan genel sekreter yardımcılıkları görevlerinden bir tanesine düşünülüyormuş. 
Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde bulunan İbrahim Kul ve Mustafa Kurtuluş’un görevlerine devam edeceği belirtiliyor. 
Zaten bu iki isim Zorluoğlu’nun göreve geldikten sonra toplantılarına davet edilip katılım göstermişlerdi. 
Bir diğer sürpriz isim ise Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri daire başkanlığı görevini başarıyla yürüten, Kemik Hastanesi’nin efsane başhekimi merhum Numan Gül’ün kardeşi Adnan Gül. 
Gül’ün Zorluoğlu’nun ekibinde danışman olarak görev yapacağı gelen bilgiler arasında. 

ERKAN’DAN İMALI TRABZON PAYLAŞIMI 
muhammet erkan ile ilgili görsel sonucu
İyi Parti Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Muhammet Erkan seçim öncesi, önemli açıklamaları ve ilginç çıkıları ile gündem olacak açıklamalarda bulunmuştu. 
Erkan, iktidar partisi ile özellikle sosyal medya üzerinden en çok tartışan, çatışan isimlerin başında geliyor. 
Erkan önceki gün yine ilginç bir çıkış yaparak seçim sonuçları ile ilgili vatandaşı da kızdıracak bir açıklamada bulundu. 
Erkan açıklamasında ‘Belediye meclis üyelerimiz mazbatalarını aldılar... Buruk bir sevinç yaşadık. Millet iradesinin karşısında saygıyla eğiliyoruz.Hedefimiz Büyükşehir belediyesini kazanmak ve Trabzon’u üreten belediyecilikle tanıştırmaktı. Ama olmadı. Trabzon halkı nikah ve cenaze belediyeciliğini tercih etti. Burada kaybeden partimiz değil, Trabzon olmuştur. Yapacak bir şey yok. Seçilen bütün arkadaşlarımın görevlerini büyük bir titizlikle yerine getireceklerine inanıyorum...Bütün arkadaşlarıma başarılar dilerim’ ifadelerini kullandı. 
Trabzon halkının oylarıyla belediye meclisine seçilen CHP ve İYİ Partililerin fotoğrafıyla paylaşılan bu açıklama ‘Peki sizi seçenler Trabzon halkı değil mi’ sözleriyle eleştirildi.