TARAFTAR İSTİM ÜZERİNDE!

TFF’nin şikeci başkanı Nihat Özdemir’in hak hukuk ve adalet için FİFA’ya yaptığı başvuruyu, FİFA’nın da Trabzonspor’in iddialarını doğrulaması ile yaptığı açıklama, futbol dünyasında infial yarattı. Trabzonspor’u ligden ihraç edebileceklerini söyleyen Özdemir’in bu tavrına karşı Trabzonspor taraftarı tam istim üzerinde..

Ve kulübün önemli isimlerinden işaret bekliyor..

Demokratik tepkilerini koymak için sabırsızlanan taraftarlar şehri yönetenlerin Özdemir’e cevap değil, eylemsel teptiler de dik durmasını istiyor.

Taraftarlar gerek soysal medyadan gerekse sosyal ağlarda var olan gruplardan birbirleri ile haberleşerek artık hareket zamanı dedikleri de görülüyor.. Taraftar, Trabzonspor’un her platformda her şart altında hakkını hukukunu koruyacağını belirterek, her türlü demokratik eyleme varız. Yeter ki yönetim işaretini versin..

TFF TARİHİNDE BİR İLK 

TFF Başkanı Nihat Özdemir’in Trabzonspor’u ligden ihraç edebileceklerini söylemesi, TFF tarihinde bir ilk..

23 Nisan 1923 yılında kurulan TFF o günden bu yana ilk kez bir takımı, hem de Trabzonspor’u ligden ihraç edebileceğini açıkladı..

Nihat Özdemir’e bu açıklamayı kim yaptırdı.. Hangi, Trabzonspor düşmanı danışmanı.

Trabzonspor bu süreci mutlaka iyi izlemeli takip etmeli, TFF’deki başta Şikeci Nihat Özdemir olarak kimse bu açıklamanın arkasında bu açıklamanın zeminini oluşturanları kayıt etmeli..

Ve hiçbir şekilde de unutmamalı..

Trabzonspor’u ligden ihraç ederiz diyebilen bir babayiğit bu gücü kimden alıyor. Üstelik bu adam bir şikeci.. Şikeciliği tescil edilmiş bir insan..TFF tarihinde görülmemiş bu olayın pişirilip kamuoyunun huzuruna getirilmesinde bir karın ağrısı olduğu kesin. Zira TFF'nin dediği yenilir yutulur değil.. TFF’nin sözde özerk olduğunu tescilleyen Nihat Özdemir, Trabzonspor’u tehdit edeceğine FİFA’ya cevap versin FİFA’ya..

DİVAN KULİSLERİ BAŞLADI!

Trabzonspor Divan genel kurulunun yapılması ile ilgili olarak resmi açıklamanın ardından genel kurul kulisleri hemen yoğunlaştı..

Ali Sürmen yeniden aday olduğunu daha önce açıklamıştı..

Şimdi merak edilen Sürmen’in yönetiminde değişiklik yapacak mı yapmayacak mı..?

Bize gelen bilgilere göre, Sürmen yönetiminde yüzde 30 değişiklik yapacak.

Bunun için yönetiminde biz artık yokuz diyenler arasından en az iki ismi ısrarla yönetimine alması bekleniyor. Bu isimler Selahattin Ahıskalıoğlu ile Mehmet Ongan..

Bakalım bu isimler Sürmen’in ısrarları karşısında nasıl bir tavır alacak.. Sürmen’in listesine yeni isim olarak Hasan Kandaz’ın yer alması kesinleşti gibi.. Kandaz’ın, Beylerbeyi ekibindeyken Sürmen’in kulvarına kayması ilginç olarak değerlendiriliyor.

KONGRE MAHKEMELİK OLUR MU?

Divan üyesi Trabzon’un Mevlana’sı olarak bilinen Şükrü Kuleyin TFF’nin Trabzonspor’un lisansı iptal edilir açıklaması üzerine sert bir yorum yaptı.. Küleyin dedi ki.. Trabzonspor’un lisansını iptal etmeyi düşünmek bile Ş…..!

Şükrü Kuleyin, divan başkanlığına adaylığını da düşünüyor. Ama divan başkanlığı için tüzükteki amir hükümlere konumu uymuyor..

Bundan birkaç ay önce tüzüğe rağmen divan başkanlığına aday olacağını açıklayan Kuleyin, benim adaylığımı kabul etmesinler hemen mahkemeye gideceğim dedi..

Bunun üzerine divanın mevcut yönetiminde bir panik başladı..

Geçen ay, Kuleyin Trabzon’a geldi Ali Sürmen ile evinde bir görüşme yaptı. Bu görüşme her iki tarafça nezaket ziyareti olarak açıklandı..

Bize göre Kuleyin aday olursa mahkemeye giderin resti ile ilgili olarak Ali Sürmen,  Şükrü Kuleyin’i yumuşatmaya çalıştı ve başarılı da oldu..

Eğer Kuleyin bundan iki ay önce söylediğini yapmaz ise demek ki, Ali Sürmen ikna etti.

BEYLERBEYİ GRUBU NE YAPIYOR?

Başını eski yöneticilerden Erdal Atalay’ın çektiği ve İstanbul beylerbeyi grubu olarak bilinen cephe divan seçimlerinde ne yapacak..

Bu grubun adayı muhtemelen Bülent Akyazıcı..

Akyazıcı önceki ay divan kurulu üyelerinin listesini istedi külup vermedi..

Oysa o liste Ali Sürmen’in elinde bulunuyor..

Bülent Akyazıcı bu duruma sert tepki koymuştu..

Beylerbeyi grubunun bir niyeti de Trabzon içinden aday çıkarmak.

Bunun için dikkatlerini Hayrettin Hacısalihoğlu’na çevirmiş durumda ama Hacısalihoğlu çok istekli değil..

Yine, muhtemelen ibre Bülent Akyazıcı’dan yana dönecek gibi

AĞAOĞLU KİMİ DESTEKLER?

Trabzonspor yönetimi Divan genel kurulunda kimi destekler..

Şu ana kadar adayımız bu demediler..

Demeyecekler gibi..

Ağaoğlu yönetimini divan genel kurulunu yönlendirme gibi bir niyeti olmadığını kulislerde söylüyor..

Yönetim içindeki arkadaşlarının da divan seçimlerine nötür olmasını istediği biliniyor.

Bizim başımızı kaşıyacak vaktimiz yok enerjimizi divan seçimlerine harcayamayız dediğini de duyduk..

Ağaoğlu temennimiz tek liste ile  divan seçimlerine gidilmesi..

Birden fazla liste ile seçimlere gidilirse kim seçilirse bizi onla çalışmak gibi bir zorunluluğumuz var dediği de divan kulislerinde kulaktan kulağa yayıldı..