HÜSEYİN ÇİMŞİR VE YABANCI YARDIMCI

Trabzonspor teknik direktörü olan Hüseyin Çimşir’e yabancı bir teknik adam yardımcı olarak verilecek.. 

Bunu başkan Ağaoğlu açıkladı.. Çimşir’in yanına verilecek olan yardımcı teknik ama bize göre demoklesin kılıcı gibidir.. 

Hüseyin Çimşir her ne kadar bu konuda bir sıkıntım olmaz dese de o yardımcı teknik adam Çimşir için alternatif bir isimdir… 

Neden Hüseyin Çimşir’e yardımcı teknik adam verilecek ki..? Bunun mantığı ne..?

hüseyin çimşir ile ilgili görsel sonucuHüseyin Çimşir, rahat olamaz.. Her iki hoca arasında rekabet olur..

 Yabancı yardımcı teknik adam  kriz çözmez krize neden olun.. 

Hüseyin hocanın kafası rahat olmaz.. Uyum sorunu yaşanır.. 

Yönetim bu kararını yeniden gözden geçirmelidir..

O SAATLERDE ÜNAL KARAMAN

ünal karaman ile ilgili görsel sonucuBaşkan Ahmet Ağaoğlu, dün yayıncı kuruluşta canlı yayında konuşurken, o saatlerde Ünal Karaman neredeydi.. 

Karaman’a yakın dostlarımızdan edindiğimiz bilgilere göre İzmir Karşıyaka’da, bir arkadaşının özel ofisindeydi… 

Cep telefonu üzerinden Ağaoğlu’nun açıklamalarını dinledi…

 Ve kendi özel cep telefonunu kapattı… 

Ağaoğlu’nun yayını bittikten sonra da en azından biz Ünal Karaman’ı ne düşünüyor, neler diyecek diye birkaç kez cep telefonundan aradık ama kapalıydı.. Ulaşamadık.. 

Sesli mesaj bıraktık.. Geri dönüş de olmalı…

 Büyük olasılıkta, Ünal Karaman birkaç güne yazılı açıklama yapacak…

 Bakalım ne diyecek..

SEVİNMEYİN, BİR ŞEY ÇIKMAZ… 

aziz yıldırım mahkeme ile ilgili görsel sonucuYargıtay’ın şike davasında Aziz Yıldırım’ın beraat kararını bozması, bir anda herkesi heyecanlandırdı..  

Karar açıklanmamıştı henüz ama belli ki bazı kaynaklardan sızdırılmıştı.

Aziz Yıldırım’ın yeniden yargılanacağı dair, beklentiler pik yaptı.. 

Herkes, işte sonunda adalet yerini bulacak diye sevindi… Gün boyu özellikle Trabzon cephesinde bir umut bir beklenti yeşerdi… 

Trabzonspor’da Ünal Karaman olayı ile ilgili olarak çıkan kriz bile unutuldu..

Tamam Yargıtay kararı bozdu iş adaletin tecellisine döndü diye sevinenler oldu… 

Haber merkezimize yığınla telefon mail geldi, konu ile ilgili daha detay bilgi istendi..

Biz şimdi işin aslını söyleyelim..

Yargıtay kararı usulden bozdu..

Asıldan değil..

Usulden bozulan kararların çoğu, ya tebligat eksikliği ya şahit ve davalıların savunmasındaki teknik eksikliklerden olur..

O nedenle, Yargıtay’ın bu kararından bir şey çıkmaz…

AĞAOĞLU’NDAN BEKLENEN NEYDİ

Ahmet Ağaoğlu, yayıncı kuruluşun ekranlarında yaptığı açıklamalarda, sosyal medya paylaşımı ile büyükşehir belediye başkanının adını vererek, hata yaptı demesi, Trabzon’da bomba etkisi yarattı… 

Herkes ‘Şehir çok gerildi, başkan şimdi işi toparlar’ derken Ağaoğlu verdi veriştirdi. Ne toparlaması ağzına geleni söyledi. Belli ki bazı kanallar kendisine ‘Yürü arkandayız’ dedi.   

Kriz zamanı sus pus olan başkan belli ki belli yerlerden izin alarak bu kez eleştiri oklarını Trabzon’a çevirdi. 

Ne gereği vardı ki başkan. Zaten herkes Trabzon’a saldıracak yer alıyor, sen neden Fener lobisinin ekmeğine yaygın medyadan yağ sürüyorsun. 

Neyse Ağaoğlu bu konuda çok ama çok yanlış yönlendirildi. 

Belediye koridorlarında Ağaoğlu’nun açıklaması yankılandı.. Büyükşehir belediyesinin başkanlık makamındaki çalışanların şehir için Trabzonspor’un ne denli önemli olduğunu kavrayamamalarının verdiği acemilik, Başkan Zorluoğlu’nu zora soktu… 

Ağaoğlu’nun Ünal Karaman’a destek mesajı veren siyasileri de tek tek eleştirmesi şehrin belediye yönetimlerinde ciddi sıkıntı yarattı… 

Ağaoğlu, bir tek milletvekiline teşekkür etti.. O da Muhammet Balta'ydı. Çünkü o vekil, krizin yaşandığı saatlerde  sessiz kaldı, bekledi, net sonucu alıp öyle atak yaptı. 

Ünal Karaman’a değil Trabzonspor yönetiminin aldığı karar destek vererek, taraftara bu anlamda mesaj vermişti… 

Gerçi tüm siyasiler. İş netleşince Balta gibi gereğini yaptı takımına sahip çıktı. 

Bu arada Trabzon Ak Parti’den bir grup teşkilat mensubunun Bakanlar Berat Albayrak ve Sülemyan Soylu’ya destek mesajı niteliğindeki tasarımlı açıklaları kısa sürede Türkiye’nin gündemine oturdu. Trabzon öyle bir tepki verdi ki bu, sosyal medyada kısa sürede her platformda Trabzon ismi yer aldı. Kısa sürede teweter’da bu paylaşımlar trend topik. oldu. Bu da Trabzon teşkilatlarının istediği zaman Türkiye’yi inletebileceğinin bir göstergesi oldu.  

Konuyla ilgili taraftarların paylaştığı bir tasarımı özellikle yerel yöneticilerin ve başkanlık düzeyinde siyasi mercilerin paylaşmasının etik olmayacağı uyarısı üzerine ilgili kişilerin bu paylaşımları kaldırmaları dikkatlerden kaçmadı. 

GÜMRÜKÇÜOĞLU’NUN O LİSTESİ AYNEN… 

İlgili resimTrabzon’da bir 5 yıl il belediye 5 yıl da büyükşehir belediye başkanlığı yapan bir önceki dönemin belediye başkanlarından Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun 10 yıl süre ile aldığı maaşa hiç dokunmadığını biliyor muydunuz… 

Aldığı maaşı, en yakın çalışma arkadaşları (özel kalemden) bankadan çeker, Gümrükçüoğlu’nun verdiği listedekilere yardım olarak dağıtılırdı… 

O yardımlarda öğrencilere burs, kirası ödenen yoksul vatandaşlar çoğunluktaydı..

Duyduk ki, o liste şimdi de aynen korunuyor ve Gümrükçüoğlu yardımlarını yine kendi emekli maaşı ile yapıyor…

Alkışlanacak bir davranış.. 

TRABZON’DAN BİR TEK SALİH CORA 

ResimParlemento ’nun deneyimli olarak bilinen gazeteci-yazarı Murat Polat Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM)’nin başarılı milletvekillerini yazdı.

2020 yılı bütçesinde başarılı performans gösteren ve Genel kurul ve Bütçe çalışmalarını aksatmayan başaralı vekilleri takibe aldığını belirten Murat Polat, en sevilen, en çok çalışan, genel kurul ve bütçe çalışmalarını başarılı bir şekilde aksatmadan takip eden milletvekillerini, kaleme aldı.

Murat Polat’ın sevilen ve çalışkan milletvekilleri listesinde Trabzon’dan ise sadece 1 milletvekili yer aldı. O isim de AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora oldu. 

Aynı zamanda TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi olan Cora gerek genel kurul çalışmalarını aksatmaması, gerek gündemi yakından takip etmesi, gerekse de Cumhurbaşkanlığı ve bütün bakanlıkların bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı çalışmalar ile ön plana çıktı, partisine büyük katkı sağladı.

Çalışkanlığı ile herkesin dikkatini çeken Cora, hem partisinin gözdeleri arasında yer aldı hem de diğer partilerin milletvekilleri tarafından ilgiyle takip edildi. Bu durum partisinin de gözünden kaçmadığı kesin. Cora ’nın ilerleyen süreçte daha üst düzey görevlerde görürsek şaşırmayalım. Çalışkanlığı ile de bunu hak ettiğini kanıtlıyor. Başarılarının devamını diliyoruz.