ERDOĞAN BAYRAKTAR VE TRABZONSPOR

İnsanın başka bir yerinden gülesi geliyor.

Erdoğan Bayraktar bakanken bir dostu ile telefonda sohbet ediyor. Trabzonspor’un durumu hakkında konuşuyor. Takıma mali yardım konusu gündeme geliyor. Bayraktar, Trabzonspor hassasiyetinin şehirde ne anlama geldiğini anlatıyor. Takımın mali bazı ihtiyaçlarının karşılanması ile ilgili dertleşiliyor.

Bunlar suçmuş gibi kamuoyuna sunuluyor.

Ya Allah aşkına ne var o konuşmalarda.

Bütün bakanlar bütün etkili isimler bütün iş adamları aynı konuşmayı yapar. Yaptı yapacak.

Suç unsuru bulunmuş gibi Trabzonspor’u nasıl yıpratırım  moduna girmek buna da Trabzon’dan birilerinin avuçlarını ovuşturmasını görmek hakikatten bizi üzüyor.

Yani bu konuşmada suç unsuru ne var.

Nerede bir kayırma var.

Nerede yasa dışı bir uygulama var.

İyi ki Erdoğan Bayraktar bakandı ve seçim bölgesi Trabzonspor için her türlü riski aldı taşın altına elini soktu.

Biz onu bu sorumluluğu nedeni ile ancak ve ancak alkışlar ve tebrik ederiz..


SON DAKİKA HAMLESİ!

Ve CHP’nin kurultayında Volkan Canalioğlu son dakika hamlesi ile PM’sine girmeyi garantiledi. Canalioğlu’nun PM’si için en büyük rakibi Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan’dı.

Bayraktutan da PM’sine girdi.

Volkan Canalioğlu da.

Volkan Canalioğlu’nun PM’sine girmesinde derin ve etkili kulisleri önelli rol oynadı.

Canalioglu için Trabzon’da tabanını yitirdi, desteğini kaybetti şeklindeki süpekilasyonların da geçerli olmadığı ortaya çıktı.

Bize, Canalioğlu’nun PM’sine girmesi kesinleşti diyen kaynağımızın aksine bir başka kaynak da Canalioğlu’nun PM’sine giremediğini, 2015 genel seçimlerinde de listeye giremeyeceğini iddia etti.

CHP’de dengeler saniyelik değişiyor.

Birinci kaynağımızın dediği de olabilir ikinci kaynağımızın da.

Her şey bugün belli olacak.


TASARRUFA BAK!

Dün yayın danışmanız Ali Savaş’a bir telefon geldi. Telefondaki kişi, kendini tanıttı ve oğlunun Trabzonspor’un akademi ligi takımında oynadığını söyledi.

U19 olarak nitelendirilen akademi ligi takımının Pazar günü İstanbul’da maçı olduğunu belirten baba, takımın istanbul’a tasarruf tedbirleri nedeni ile otobüsle gideceğini bunun Trabzonspor’un hiçbir karizmasına yakışmadığını söyledi.

Ali Savaş serviste önce gelen telefon üzerine şaşırdı. Kendi kendini yüksek sesle şöyle konuştu..”Trabzonspor göz bebeği gibi baktığı takımı Trabzon’dan istanbul’a otobüs ile mi gönderecek. Olmaz doğur istihbarat değil” dedi.

Bunun üzerine biz de olabilir bir soralım dedik.

Ve sitedeki arkadaşlarımızdan Tayfun Çöpçü, U19 takımında top oynayan bir tanıdığının babasını aradı. Durumu sordu. Baba olaydan habersizdi bir müddet sonra Tayfun’a döndü haber doğru uçak biletleri fiyatları çok pahalı olduğu için akademi liginin takımı İstanbul’a Fenerbahçe maçına otobüs ile gidecek.

Bu haberin doğru çıkması üzerine duayen ağabeyimiz Ali Savaş şu yorumu yaptı.

“Bu kraldan fazla kralcıların işidir. Başkan Hacıosmanoğlu’nun haberi yoktur..”

Başkanın haberi var yok. Bilemeyiz

Trabzonspor’da tasarruf,  U19 takımını İstanbul’a otobüs ile göndermek değildir.

 

TS AMBLEMİ REKLAM MI?

Mehmet Ufuk Ayaş, bozuk para biriktirerek otomobil alan bir Trabzonlu. Ulusal medyada gündeme oturdu. Gazetelerde manşete çıktı. Bir anda ünlendi.

Ayaş şimdi ulusal yayın yapan TV’lerin gündüz kuşaklarına çıkmaya başladı. Bu hobisini anlatıyor.

Mehmet Ufuk Ayaş, önceki gün ATV’nin sabah kuşağına çıktı. Çıkarken de bir şart koştu. Ben TS amblemli ti şöhrt giyerim.

Yapımcılar TS amblemli ti şhörtün reklam olacağını söyleyerek programa TS amblemli ti şhört ile çıkamayacağı söylendi.

Koyu bir Trabzonspor taraftarı olan Ayaş, bunu kabul etmedi. TS amblemli ti şhörtü çıkarmayacağını söyledi. Gerekirse İstanbul’dan Trabzon’a dönebileceğini bile ifade etti.

Sonunda Ayaş’ın TS amblemli ti şöhrt ile programa çıkmasına karar verildi. Ayaş da göğsünü gere gere o programa çıktı.

Ayaş’a başka sabah programları da davet çıkardı. Ayaş’ın şartı alnı oldu.

Böyledir Trabzonspor sevdası.


VE NECİP SEVİNÇ MUHALEFETE BAŞLADI!

Bir önceki dönemin Belediye Başkan yardımcılarından Necip Sevinç iki gün önce Ak Parti’nin eski Merkez ilçe(Ortahisar) başkanı Muharrem Şahin’in de katıldığı Kaçkar TV’deki bir programda, büyükşehir belediyesine dönük sert eleştirilerde bulunması, Sevinç  muhalefete başladı şeklinde yorumlanmaya başlandı.

Necip Sevinç, büyükşehir seçimleri öncesi belediye meclis üyeliğine aday oldu ancak listeye giremedi. Bunun üzerine küstüğün söylendi.

O dönemde dost sohbetlerinde belediyeye dönük ve başkan Gümrükçüoğlu’nu hedef alan eleştiriler yapan Sevinç kamuoyuna ve basına açıklama yapmıyordu.

Kaçkar TV’de iki gün önceki programda Sevinç artık belediye yönetimine ulu orta muhalefet edeceğinin ilk sinyalini de verdi.

Sevinç’i dinleyen bir çok kişi şaşkınlık içinde olsa bile, Necip Sevinç, gazetelere konuşmaya başlarsa, gündem hareketlenecek gibi.


ŞİKENİN REYTİNG AVUKATLARI!

Trabzonspor 1461 taraftar grubunun lideri İbrahim Tüfekçi’ye Aziz Yıldırım Sabiha Gökçen havalimanında küfür etti saldırdı. Yumruk attı.

Olay Türkiye’nin gündemini oturdu.

Tüfekçi’ye Fener taraftarları sosyal medyada sinkaflı mesajlar atıyor.

Tüfekçi soğuk kanlı. Bunlara gülüp geçiyor.

Şimdi sıkı durun ilginç bir gelişmeden haberdar edeceğiz sizi.

Şikenin reyting avukatları olarak ünlenen Trabzon kanadı avukatlarından bir Allahın kulu İbrahim Tüfekçi’yi aramadı. Sormadı. Ne oldu diye öğrenmek istemedi. Bırakın onları Trabzonspor’un avukatları bile.

Niye, çünkü Tüfekçi’nin reytinigi yok. 

Ez kaza, o tartışma bir Trabzonsporlu futbolcu ile olsaydı reytingi yüksek bu dayı sahiplenecek şikenin reyting avukatları hemen gündeme gelir kendilerini iyi reklam ederdiler.

Ama iş İbrahim Tüfekçi’ye gelince sus puslar.

Biz bu çifte standarda karşıyız.

Filim icabı da olsa insan aranmaz mı..?