BEİN SPORTS’DA TRABZONSPOR OPERASYONU!

Bein sport’a Trabzonspor’u Aksal Yavuz yorumluyordu… Bundan 4 gün önce Yavuz’a ilgililer ulaştı ve bu sezon sizinle çalışmayacağız tebligatını yaptı… Aslında Yavuz’un yeni sezonda olmayacağı ve Bein Spor'a Trabzon'dan alımların yapılacağı spor kulislerinde konuşuluyordu… Zira, Bein Sport özellikle 4 büyük kulüp ile ilgili olarak belirleyeceği yorumcuları, kulüplerin yönetimleri ile eş güdüm sağlayarak belirliyor… Aksal Yavuz da kabul edelim, Muharrem Usta’ya yakındı…. Usta da O’nu Beinsport’a önerdi… Onlar da kabul etti… Aslına bakarsanız, Yavuz süreci de iyi getirdi. Çok ciddi hatalar yapmadı yorumları ile de dikkat çekerek kısa sürede Trabzonspor'u iyi temsil etti.. Yavuz’la yoluna devam etmeyeceğini açıklayan Beinsport’un Trabzonspor yorumcusu kim olacak… Hemen bir öngörüde bulunalım, tabi ki iş başındaki yönetimi yakın bir gazeteci… O da kim olabilir… İlk akla Cevat Kol geliyor… Kol benim böyle bir talebim yok dedi… Ergun Ata da geldi.. Ata böyle bir uğraşım yok. Aklımın ucundan da geçmiyor… Peki kim gelecek.. Kime yönetim olur verecek….Olcay Çakır…. Olcay Çakır, yukarıdan Albayraklardan bir lobi yaptı yönetime ve Bein Sport, Olcay çakırda karar kıldı.

TARAFTAR ERDAL HOŞ DİYOR

Bein Sport’un Olcay Çakır'da karar kılmasından sonra sosyal medya çalkalandı… Sosyal medyadaki Trabzonspor taraftarları yönetimin transferine de yön verirken Beinsport’a da yön vermeye başladı… Ve Erdal Hoş’u isteriz dedi… Hoş, benim böyle bir girişimim olmadı açıklaması yapmak zorunda kaldı… Anlayacağınız Beinsport’a karar Olcay Çakır için verildi açıklamalar yapıldı ama her an her şey olabilir… Bir bakmıssnız, Erdal Hoş yorumcu olarak gelmiş…Bein Sport’un C planı da yok değil…Bakalım A, B’den sonra C planı ile ilgili olarak ne hayata geçecek… Yönetimin gönlü ne Erdal Hoş’tan ne de Olcay Çakır’dan yana bunu belirtelim…

MEYDANDA TRABZONSPOR BAYRAKLARI NİYE İNDİ?

Sezon başlamadan önce adettir, taraftar cadde ve sokakları Trabzonspor bayrakları ile süslerdi… Bu yıl da böyle oldu… Trabzonspor bayrakları ile birlikte Türk bayrakları da özellikle meydan civarında yerini aldı. Ancak bir gece ansızın söküldü… Kim niye niçin söktü…? Bir ara Cumurbaşkanı gelecek diye indirildi dendi… Cumhurbaşkanının Trabzonspor bayrakları ile ilgisi var… İndirin der mi…? Bunu Cumhurbaşkanının çekemeyenlerin dedikodusu olduğu kısa sürede anlaşıldı…61saat olarak büyükşehir belediyesini aradık… Bayrakları kendileri indirdiğini söyledi… Gerekçelerini de şöyle açıkladılar..

Belediyeye 3 Ağustos’ta güvenlik nedeniyle bayrakların sökülmesi için sözlü talep geldi çünkü süslemeler belediyeden habersiz güvenlik güçleri ile koordinesiz yapılmıştı. Meydan kalabalık, o bölgede güvenlik riske atılamazdı. Kritik dört noktadaki MOBESE kameralarını kapatacak şekilde süsleme ipleri diyazn edilmişti.

Biz herşeye rağmen bu talebi 8 Ağustos’a erteledik çünkü Trabzonspor’un kuruluş etkinlikleri devam ediyordu, ederken sökülmesi olmazdı.

Ayrıca aşırı tozdan bayraklar kirlenmiş güneş nedeniyle de solmuştu. Bu nedenlerden ötürü toplanmıştır. Başta bizden yardım isteselerdi Kendi kafalarına göre yapmasalardı daha aralıklı kameraları kapatmayacak şekilde bir düzenleme yapılabilirdi bunun yanında hem Türk bayrağı hem Trabzonspor bayrağı aşırı toz nedeniyle ve güneş nedeniyle solmuş ve kirlenmişti bir yağmur yağdığında hepsi Çamur rengine dönüyor ki şehrimizde de yağmur yağıyor kaldırmamızın nedenleri bunlardır..

Bilmem tatmin oldunuz mu…?

REVİ, ÜST YÖNETİME Mİ..?

Ak Parti üst yönetiminin tümden değişeceği, 18 Ağustos’daki genel kurul ile üst yönetime yeni yüzler gençlerin geleceği artık kesin… Ve bunu partinin bütün üst düzey yöneticileri de açıklıyor.

Genel merkez kulislerinde Rize Milletvekili eski il başkanı Muhammed Avcı ile Trabzon il başkanı Haydar Revi’nin üst yönetimde yer alacağı konuşuluyor.

Merkez Karar Yönetim Kurulunda bu iki ismin yer alacağına dair kulis bilgileri bize şunu gösteriyor, Cumhurbaşkanının Trabzon ve Rize hassasiyeti parti yönetimini de belirlerken ölçü oluyor..

MURGUL, AYŞE ABLA’YI NİYE SEVDİ..?

Artvin’in Murgul ilçesinde bir doğal güzelliği var… Deliklikaya şelalesi…. Şelale bir delik içinden akıyor ve tam olarak da herkes tarafından bilinmiyor. Şelalenin çevresi de bakir… Trabzon eski milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, kızları ve misafirleri ile delikli kaya şelalesine gitti… Sosyal medyada 45 bine yakın takipçisi olan Köseoğlu, şelalenin fotoğraflarını yayınladı ve bu güzellikten haberiniz var mı dedi… Ve delikli kaya şelalesinin fotoğrafları yayınlanır yayınlanmaz, yüzlerce kişi Köseoğlu’na şelaleye nasıl gidileceğini, çevresinde sosyal bir tesis var mı sondu… Köseoğlu da hepsini tek tek cevapladı.. Murgul’un Ak Parti belediye başkanı Hasan Çavuş da Köseoğlu’nu arayarak, delikli kaya şelalesini tanıttığı için teşekkür etti.. Köseoğlu’nun paylaşımından sonra delikli kaya şelalesine gidenlerin sayısı bir anda arttı..

Biz de en yakın zamanda delikli taş şelalesine gidecek oradan izlenimlerimizi sizinle paylaşacağız..

BİR YAKIN TARİH NOSTALJİSİ…

Fotoğraf Arafil Boyu istikametinde çekilmiş… Çok değil 30 yıl öncesine ait… Yaşı 50’nin üzerinde olanların çoğu, nikahını burada, sağdaki binada kıydırmıştır.. Yaşı 25’e kadar olanların babaları ve dedeleri Trabzon’da evlenmişlerse bu salonda nikah kıydırmıştır.. Salon sadece nikah için değil, Trabzonspor’un kongrelerine de ev sahipliği yapmıştır. 80 öncesi siyasi etkinlikler de bu salonda gerçekleşmiştir… Yıkılıncaya kadar da bir çok parti kongrelerini bu salonda yapmıştır.. Yakın tarih nostaljisi yapalım dedik ve eski nikah salonunu size hatırlattık.

Ne günlerde… Ne…