TRABZON'DA BİLDİK SENARYOLAR

Yine, İstanbul medyası, Trabzonspor üzerinden bildik senaryolar ile Trabzon’un iki yiğit çocuğu, evladını birbirine düşürmeye çalışıyor..

Trabzonspor için yüreği çarpan iki yiğit evladı, Berat Albayrak ve Süleyman Soylu’nun Ünal Karaman’ın görevi bırakmasında dahli olduğunu iddia eden yalan yanlış bilgiler ile ortalığı karıştırıyor..

Berat Albayrak, Ünal’ın gitmesini istemiş… Süleyman Soylu kalmasını.

Yuuuh..

Ve rezalet bir dedikodu.

Yok öyle bir şey.

Trabzonspor taraftarı..

Bu söylentiye inanma..

Berat Albayrak da Süleyman Soylu da, Trabzonspor’a sadece yardımcı olmak için çırpınan iki değerli evladımız.. Trabzonspor’un idari işlerine karışmaz, hele Ünal Karaman üzerinden birbirleri ile hesaplaşmaz.

Bunlar İstanbul yerel medyasının işi.

Kanma, inanma..

Trabzonspor’una ve Trabzon’un iki evladına sahip çık…

Ve bu tür yalan yanlış haberlere prim verme…

SÜLEYMAN SOYLU, GELENEĞİ BOZMADI

Dün 2019’un son günüydü.. Ve içişleri bakanı olduğu günden bu yana;

Dini bayramlarda ve yıl başlarında güvenlik güçlerinin  doğu ve güneydoğu Anadolu bölgesindeki nöbet yerlerine giderek, onlarla birlikte olan Süleyman Soylu, dün de o yiğit evlatlarımız ile birlikteydi..

Yüksek dağlarda, karla kaplı mevzilerde, güvenlik güçleri ile birlikte olan, nöbet yerlerinde çay için, karargahta oturup sohbet eden Süleyman Soylu, bölgedeki çeşitli yerlere giderek, yeni yıla orada girdi..

Bu özelliği.. Bu güzelliği ile güvenlik güçlerine moral vermeye devam eden Soylu, en başarılı içişleri bakanı boşuna olmadı… Makamına kapatmadı kendini… Her an her saat her gün, bölgede olan dağda ovada güvenlik güçleri ile kaynaşan, ailelerine nöbet yerlerinden sürprizler yapan Soylu 2019’un da son saatlerinde geleneğini sürdürdü..

Türkiye, bu güzellikleri ile Soylu ile gurur duyuyor.

EN BÜYÜK TRABZONSPOR'DUR

Trabzon medyasının güçlü kalemleri, Ünal Karaman krizi ile ilgili olarak as olanın Trabzonspor, büyük olanın da Trabzonspor olduğunu belirterek, kriz ile ilgili şu yorumu yaptılar..

Yusuf Turgut: “Eleştireceğiz, Kızacağız. Ama Trabzonspor’a sahip çıkacağız. Trabzonspor’u yüceltecek olanlar, Trabzonspor’un menfaatsiz sevenlerdir. Trabzonspor’u menfaatsiz sevenlerin sayısı artacak ki, yolumuz aydınlık olsun…”

Hasan Kurt:  “Ahmet Ağaoğlu dünkü açıklamasında, ‘Her fırsatta benimle konuşan Ünal, Konya maçı sonrası ne aradı ne sordu’ söylemi ilginçti.

Ünal’ın açıklamalarını alt alta koyduğumuzda Trabzonspor’dan ayrılmayı kafasına koydu, diyebiliriz. Trabzonspor’da kalmak isteyen bu tür açıklamaları asla yapmaz.

Ünal bize göre, Trabzonspor ile teknik direktörlük kariyerine zirve yaptırdı. Şu anda Türkiye’nin ilk üç teknik direktöründen biri haline geldi.

Ünal’ı bu duruma getiren de Trabzonspor ve Trabzonspor’u yönetenlerdir.

Ünal’ın ayrılması veya kimilerine göre gönderilmesinin ardında siyasetin olduğunu düşünmüyorum…”

HÜSEYİN ÇİMŞİR'İN DİK DURUŞU

Ünal Karaman’ın yerine takımı ikinci yarıya hazırlayacak olan Hüseyin Çimşir’e birileri ilginçtir görev kabul etmemesi için ricacı(!) olmuşlar.. Ayıp…

Yazık ve işte asıl Trabzzonspor düşmanlığı bu…

Çimşir’e teknik adam gitti siz yardımcılar da etik olarak gitmeniz görevi bırakmanız gereken diyenlerin etik anlayışı Trabzonspor’un üzerinde demek ki…

Her türlü etik duruş Trabzonsporluluktur.

Hüseyin Çimşir’in dik durarak böyle telkinleri kabul etmemesi, Trabzonsporluluğunun bir kanıtıdır.

Hüseyin Çimşir’in bu sorumluluğu alacak bir kişiliği, bilgi birikimi vardır…

O’na güvenelim..

O’nu sevelim

O’nun bu görevi üstleneceğine inanalım.

Hüseyin Çimşir’e, negatif telkinlerde bulunanların derdi Trabzonspor değildir.

Çimşir, Trabzon’un çocuğudur.

Biz O’na güveniyoruz.

Taraftar da güvensiz, sahip çıksın..

TRABZON HAVAALANINDA AYNI HAREKET

Yüreğinde Trabzonspor sevgisi olanların şehirden ve takımdan ve formasından ayrılırken Trabzon havaalanında birbirinden habersiz aynı hareket ve selamlama ile çok sevdikleri takıma ve şehre vade etmeleri rastlantıdan öte bir aidiyet duygusunun dışa vurumudur..

İşte, Yusuf Yazıcı… Yeni başarıları yelken açarkenki, vedasında hali..

İşte Ünal Karaman’ın son vedasındaki durumu..

İkisinin de hareketi aynı..

İkisinin de boynunda Bordo Mavi atkı.

İkisinin de yüreği Trabzon’da, Trabzonspor’da…

TRABZON IŞIL IŞIL

Uzun çok uzun bir aradan sonra Trabzon sokakları yeni yıla girerken ışıl ışıldı… ışıklandırılan sokaklar Trabzon halkının beğenisini kazandı… Hele uzunsokak’ta mutlu yıllar yazısı ışıklandırılınca o yazının altında Trabzonlular fotoğraf çektirme yarışına girdi…

Çektiren, uzaktaki yakınlarına o fotoğrafı paylaştı.. Bu konuda duyarlı olan Büyükşehir Belediye Başkanını tebrik ediyoruz.. Her kesime her insana her görüşe her düşünceye saygı duyan Murat Zorluoğlu, bu anlamda şehrin yaşanabilir olması için çaba sarf ediyor.. Kimilerine göre ne gerek vardı yılın sonunda şehri ışıklandırmaya demesine rağmen, gerek vardı diyoruz ve bu tavrı ile Murat Zorluoğlu’nu alkışlıyoruz…

Bu arada yeni yıla bölgedeki vatandaşların çoğu  da Batum’da girdi.. Trabzon’dan hatırı sayılır sayıda vatandaş, Batum’a gitti.. Orada yeni yıla girdi…Trabzon ve çevresinde bu anlamda bir yer bulamayan vatandaşların Batum’u tercih etmesi,eğlence sektörünün bu kulvardaki paranın da Batum’a kaymasına neden oldu…