AHİR ZAMAN FUTBOLCUSU VE MÜSLÜMANI!

Trabzonspor’un bir dönem futbolcusu Aykut’un faizi ile birlikte Trabzonspor’dan aldığı para gündeme oturdu. Elbette hakkını alacaktı.. Elbette kulübün borcu varsa ödenecekti… Ama biraz insaf biraz hoşgörü… Kulüp sana mali durumu konusunda sıkıntılarını dile getiriyor ve ödemenin taksitle yapılmasını öneriyor. Sen kalkmış faizi ve kur farkı ile birlikte hem de peşin istiyorsun… Aykut’un bu ruh halini, gazeteci arkadaşımız Gökhan Dihkan bakın nasıl dile getirdi.

“İki karış sakalla, şalvarla dolaşıp, kafadan takkeyi eksik etmeyen Aykut Demir; 10 milyon liraya yakın alacağı klubün iyi niyetli yaklaşımını reddederek faiziyle, kur farkıyla tahsil etti.

Kıldığın namazları Allah kabul etsin Aykut Demir..

Al bu parayla kendine altın bir tespih Elhamdülillah diyerek Allah'a hamd et, şükret Allah'a şimdi..

Bu zamanda 5 vakit namaz kılan dindarın, muhafazakarın bir çoğununun parayla hiç ama hiç şakası yok.. İstisnalar kaideyi bozmuyor..

Din, iman, kitap, Allah, peygamber inancı parçalanıyor, paralanıyor bu tiplerle..

Arada sırada iki duble rakı içen ama kazancını alın teriyle helal yollarla kazanan insanları din, iman, kitap, Allah, peygamber düşmanı ilan edersiniz, kul hakkına el uzatıp faizle elde ettiğiniz haram kazançları yok sayıp kıldığınız iki rekat namazla cennetteki hurilerin düşlerini kurarsınız..

Ahir zaman müslümanı dediğimiz insan tipi böyle bir şey olsa gerek..

YANAL’IN AVANSLARI!

Aykut’un tavrı ile Ersun Yanal’ınkinin arasında bir fark yok… Alacağını taksitlerle ödenmesine Nuh deyip peygamber demeyen Ersun Yanal efendi de, Trabzonspor’un başında son kez görev aldığında üç harcaması için alacaklarından avans istedi… Muharrem Usta da bu avansı verdi.. O zaman hak etmediğin parayı ön ödeme ile alırken Trabzonspor iyi şimdi sana taksitle ödeme ile indirim istediğinde kötü… Ve hiç tavizsiz ol… Oldu mu Yanal hoca..
Peki, edindiğimiz bilgilere göre Yanal, Usta’dan üç kez yüklü miktarda ne avansı aldı.

1-Yatının onarılması için

2-Sevgilisi şimdi eşinin ailesine yazlık ev almak için

3-Oğlunun ofis açması için

Bunlar için Trabzonspor’dan avans iste… Muharrem Usta sana avansı cebinden ödesin…Sen şimdi Trabzonspor’u yokuşa tırmandır.

Senin adamlığın da bu kadarmış…

AĞAOĞLU’NUN TARAFTARA ÇAĞRISI VAR

Dün, Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu başkanlığının en zor saatlerini yaşadı.. Ödemeler ile ilgili olarak sıcak parası olmayan Trabzonspor dakikalar ile yarıştı… Ağaoğlu sonunda kendisi kendi adına kredi çekti ve ödemeleri yaptı… Trabzonspor deyim yerindeyse direkten döndü..

Kendisi ile dün bir sohbetimiz aldı.. Kafam çok dolu ve yorgun ve yoğunum dedi..

Hakikatten sesinden de belli oluyordu.

Böyle olmasına rağmen bizim aracılığımız ile taraftara 5 maddede mesaj gönderdi.

Taraftar bu kulübün gerçek sahibidir dedi ve Başakşehir maçı ile ilgili olarak bakın kulübün gerçek sahiplerine ne mesaj verdi

1-Takımın yanında olun

2-Tribünde oyunu yorumlamayın destek olun

3-Futbolcularımızın basit ya da ağır hatalarını maç esnasında protesto etmeyin

4-Futbolcular arasında ayırım yapmayın hepsini alkışlayın, destek olun

5-Ve elbette, kombinenizi alın.

ORHAN FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU İNADIM İNAT DİYOR

Spor kenti Trabzon’un büyükşehir belediyesinde Spor Daire başkanlığı yok. Bu daire başkanlığını birkaç kez soru üzerine kuracağını açıklayan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, hala bu daire başkanlığını kurmadı… Sportif etkinlikleri hakikaten iyi yapan tabana yayan özellikle kitlelerin çocukların spor yapması için imkanlarını seferber eden Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu niye spor daire başkanlığını hala kurmadığını anlamakta hakikatten zorluk çekiyoruz..Oysa spor kenti Trabzon’un belediyesinde böyle bir bağımsız daire başkanı olmalı… Acaba Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, daire başkanlığını kurduğumda bir çok kişi lobi yapıp daire başkanı olmak için kendisine baskı yapacağından hareketle şimdi nasıl olsa işler yürüyor bir de kendimi sıkıntıya sokmayayım mı diyor.Ya da daire başkanı bulamam diye mi düşünüyor?

BALTA NEYE SAVAŞ AÇTI

Geçenlerde Belediye Başkanı olduğu ilçede ekmek festivali yapan Muhammet Balta, Vakfıkebir ekmeği ile ilgili olarak da coğrafi işaretleme de aldı…Ancak Balta bazı yerlerde, bu Trabzon içinde de dışında da oluyor Vakfıkebir ekmeği yerine Trabzon ekmeği deniyor olmasına adeta savaş açtı.. Hele başkan kara yolu ile Ankara ya da başka bir yere giderken yolda Trabzon ekmeği diye yazılan dev fırın tabelalarını gördüğünde arabasından iniyor, fırına giriyor sahibine Trabzon ekmeği diye bir şey yok Vakfıkebir ekmeği var diyor.. Bunu her karayolu seyahatinde yapıyor. Bazı ikazlarında da başarılı oluyor. Fırıncılar tabelalarını değiştiriyor. Balta, özel bir ekip kurup bütün Türkiye’yi dolaşıp, ekmeğin Vakfıkebir ekmeği olduğunu anlatacak çalışma da yapacak.

AK PARTİ’NİN ETKİN YÖNETİCİSİNİN ÇAĞRISI

Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan’ın yastık altındaki dolar euro ve altınlarınızı bankalara bozdurun diye millete yaptığı çağrıya, Ak Parti’nin Trabzon il teşkilatının teşkilatlardan sorumlu yöneticisi Uğur Aydın’dan dikkat çekici bir çağrı geldi. Aydın’ın çağrısı aynen şöyle..

“Nalıncı keserini bilenler bilir; bilmeyenler de öğrensin. Nalıncı keseri hep kendine yontar. Her defasında kendi tarafına düşer.....
Reis çağrı yaptı , bizler gereğini yaptık, millet elindeki dövizini bozdu. Şimdi sıra elinde dövizi olan, Ak Parti iktidarı döneminde servetine servet katan hükümet yanlısı gözüken dev şirketlerde....
Ey SİAD ÜYELERİ
Ey TOBB ÜYELERİ
Ve diğerleri.....
HADİ GÖRELİM SİZİN DE VATAN SEVGİNİZİ.....
Teşviklerden yararlandınız ya
Nalıncı keseri olmayı bırakın,
Hepsini devlet için harcayın demiyorum ama hiç olmazsa
TESTERE olabilirsiniz.
OLABİLECEK MİSİNİZ......”